Napközben a kórusban éneklés jótékony hatásairól

A Napközben február 5-i adásának tartalmából:

Kultúrházak éjjel-nappal – téma az élő zene
Hangszertanulás és kóruséneklés. Hogyan hat a zene személyiségre? Milyen szerepe van a közös éneklésnek a közösségteremtésben és mindebben hogyan tudnak segíteni művelődési házak. Pénteken kezdődik a Kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű programsorozat, amelynek kiemelt témája az élő zene lesz.

Hallgassa meg!

Az „Otthont mindenkinek!” program
Milyen esélyei vannak az intézményi ellátásban nevelkedő sérült, fogyatékossággal élő gyermekeknek, hogy családba kerüljenek? Milyen nehézségekkel szembesülnek a befogadó szülők, ha speciális szükségletű gyermeket nevelnek? Az érintett családoknak jelenthet kapaszkodót a Kézenfogva Alapítvány „Otthont mindenkinek!” programja. Ennek részeként a többi között jogi, információs és pszichológiai segítségnyújtással támogatják a szakemberek a hátrányos helyzetű gyermekeket és a nevelőszülőket.

Hallgassa meg!

A felnőttképzés jogi kérdései
Százezres tandíj – elmaradó képzések. Sokat veszíthet a fogyasztó, ha figyelmetlen. A Budapesti Békéltető Testülethez számos panasz érkezik felnőttképzési anomáliákkal kapcsolatban. Mit tehetünk, ha befizetjük a képzés díját, a tanfolyam elmarad a cég pedig eltűnik? Jár-e vissza a befizetett tandíjból akkor ha pl egészségügyi okok miatt mégsem tudjuk befejezni a képzést? Mire figyeljünk ha felnőttképzési szerződést írunk alá?

Bozsik Gazda kertészeti tanácsai

Napközben – Kossuth – február 5., péntek, 9:00

Korábbi adások>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább