Napközben a hírek hitelességéről az interneten

A Napközben február 15-i adásának tartalmából:

Kamarát szeretnének a pszichológusok, a kóklerek kivédésére. De akik az egészségügyben dolgoznak, mégsem? Az kétségtelen, hogy 10 napos gyorstalpaló után is lehet valaki coach vagy terapeuta, valahogy érdemes lenne rendet vágni.

Hallgassa meg!

Korai fejlesztés hete apropóján erről az igen fontos témáról. Ki mit tehet, kinek kell észrevennie, mikor kezdjen intézkedni a szülő? Mikor lhet/kell a pedagógiai szakszolgálathoz fordulni és milyen lehetőségei vannak a szervezetnek?

Hallgassa meg!

Hírek hitele – ellenőrizhető-e, hogy amit a neten, akár hír-, akár közösségi oldalon olvasunk, mennyire hiteles? Honnan tudhatjuk, hogy nem befolyásolni akarnak bennünket, vagy eladni valamit, hanem „objektív” (szándékú) oldallal van dolgunk? Ellenőrizhetőek-e egyáltalán valahogy a neten megjelentek?

Vendég: Aczél Petra, egyetemi docens, kommunikációkutató

Hallgassa meg!

Öko-lakópark
Egyházasfalu-Keresztényben, ÚJKÉR vasútállomáshoz közel, kiváló közlekedési kapcsolattal Sopron, Szombathely irányában, belterületen fekvő, ökológiai infrastruktúrákkal ellátott házhelyekkel várjuk a környezetvédelmi elkötelezettségű, közösségi gazdálkodás iránt is érdeklődő építkezni vágyó családokat – a hirdetés apropójából annak járunk utána, hogy milyen a öko-lakópark és mennyibe kerül.

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth – február 15., hétfő, 9:00

Korábbi adások>>>

Olvasson tovább