Egyéb

Tanúim lesztek! - Autista Segítő Központ

A Tanúim lesztek! című műsor április 5-i adásának tartalmából:

Hallgassa meg a teljes adást!

- A ferencesek a rendszerváltáskor visszakapott gyöngyösi rendházukban hozták létre az Autista Segítő Központot 17 évvel ezelőtt. Az intézmény számos családnak segít azzal, hogy autista hozzátartozójuk oktatását, bentlakásos gondozását, Szabó József OFM, az intézmény lelki igazgatója tapasztalatairól beszél.

- Szombaton 17 órakor az Uránia moziban a TŰZ találkozó során fiatalok szólítják meg a saját korosztályukhoz tartozókat, és mondják el, milyen változást hozott számukra az, hogy fölfedezték Isten szeretetét. Kunszabó Zoltán állandó diakónust hallják arról, miért választottak különleges helyszínt a rendezvényhez.

-  Bíró László családreferens püspök lesz az első felszólaló azon a konferencián, melyet a Barankovics Alapítvány támogatásával a KDNP Család- és Életvédelmi Munkabizottsága szervez. A rendezvényre minden érdeklődőt várnak, sőt az előadók számítanak is a jelenlévők kérdéseire. A hangos meghívót Almási Szabó Attila, a Munkabizottság elnöke nyújtja át.

- KÉK nevelés… hallottak már róla? Kresz-Gundrum Ágota – a Mohácson működő Veled Tartok Egyesület tagja elmondja, mi is ez, és milyen programra várják a környékről a nagyszülőket, szülőket, gyermeket tervező házaspárokat.

- A vasárnapi szentleckét fölolvassa és hozzáfűzi gondolatait Pákozdi István egyetemi lelkész.

Tanúim lesztek – Kossuth – Április 5., kedd – 13:30

Tovább a műsoroldalra>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább