Napközben: Víz és sportitalok

A jó idő beköszöntével egyre többen kezdenek sportolni, hogy nyárra bombaformába kerüljenek. Ilyenkor a sportitalok iránt is jelentősen megnő a kereslet.

A Napközben május 10-i adásában:

– Víz és sportitalok
Vajon muszáj fogyasztani a teljesítmény javulásához ezeket a csodafolyadékokat, mikor a tiszta víz is megtenné? Hogyan hozzuk magunkat jó formában, hogy fittek egészségese legyünk és a szervezetünket se bombázzuk különböző sokszor szükségtelen folyadékokkal. Mikor fogyasszunk speciális sportitalokat és mikor csapvizet?

Hallgassa meg!

– Felkamerázott autók!

Egyre jobban terjed itthon is a baleseti szituációkat, koccanásokat rögzítő autóból készített videó felvétel. Vitás helyzetben mennyit nyom a latba, egy így készült video. Sérthet-e személyiség jogokat a kocsikból kikandikáló kamera?

Hallgassa meg!

– Omladozó elhagyatott házak

Magyarcsanádon, az elmúlt évtizedek alatt közel 80 épület vált veszélyessé, mert nem lakják az épületeket. Vannak települések, ahol megpróbálják orvosolni a helyzetet és az önkormányzat segít a tulajdonosnak. Megműveli a kertet, esetenként megvásárolná az ingatlanokat, ha lenne lehetősége, ezzel segítene a nehéz helyzetben élő családokon.

Hallgassa meg!

– Plasztika-divatok – Tinik és fiatalok a kés alatt – Szépséggyár szülinapra

Robbanásszerűen nő a hazai plasztikai sebészetek forgalma, és sosem látott mennyiségben végeznek világszerte plasztikai beavatkozásokat. Megváltozott az emberek testképe, a férfiak és a nők olyan alak után vágyakoznak, amelyet természetes úton nem lehet elérni?

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth – Május 10., hétfő – 9:00

Műsorvezető: Újhelyi Zoltán
Szerkesztő: Domokos István

Tovább a műsoroldalra>>>

Olvasson tovább