Egyéb

Tanúim lesztek: Hazaérkezett londoni látogatásáról Erdő Péter bíboros

A Tanúim lesztek május 31-i adásának tartalmából
Hallgassa meg!

- Szerdán délután hazaérkezett londoni látogatásáról Erdő Péter bíboros, Esztergom-budapesti érsek, aki a Becket Szent Tamás Esztergomban őrzött ereklyéit bemutató rendezvénysorozat megnyitó szentmiséjét celebrálta. Az ereklye történetéről és a kinti lelkipásztori tapasztalatairól beszélt .

- Isten irgalmának tanúja – ez a címe annak a kötetnek, mely tiszteletreméltó Marton Marcell kármelita atya életének üzenetét és aktualitását hivatott eljuttatni az olvasókhoz. A hétvégén kétnapos ünnepséget szerveztek a kármeliták a Huba utcai templomukban, ahol ezt a könyvet is bemutatták. Hummel Dávid János testvér mutatja be a “magyar Kolbe atyát”.

- A szél ott fúj, ahol akar. Hallod a zúgását, de nem tudod, honnan jön és hová megy – olvassuk János evangéliumában. A Szentlélek működéséről és a szombati “Ez az a nap” rendezvényről Kunszabó Zoltán állandó diakónust hallják.

- Kána hét házaspároknak – július 17-23.között Bodrogolasziban. Erre invitálja a párokat Cs. Nagy Tamás, a Kána misszió felelőse.

- A vasárnapi szentleckéhez Kossinsky Béla plébániai kormányzó fűz gondolatokat.

Videó ajánló

Olvasson tovább