Egyéb

"KIBÍRHATÓ SRÁC VAGYOK" / Ripoff Raskolnikov 2. rész

A Metró klubtól a Szigetig július 31-i adásának tartalmából
 
Hallgassa meg!

Saját magával szívesen él együtt. Változtatott az életmódján is, így ma már nem alszik délig. Pedig egykoron imádott az ágyban feküdni, lustálkodni, majd ráérősen nyújtózkodni. Barátai szerint ha kicsit is komolyabban vette volna az életet, akár világsztár is válhatott volna belőle. Ő azonban nem vágyott karrierre, arra, hogy második Bob Dylan, vagy Tom Waits lehessen, mert ahhoz “túl sok kilincset kellett volna megtisztítania”. Megelégszik azzal is, hogy “13 rajongója biztosan van”. Számára a legfontosabb a szabadság, és az, hogy nem mások meggazdagodásáért kell zenélnie. Kedélyesen veszi tudomásul azt is, hogy már nem lesz villája a görög szigetek egyikén, de vidéki házában boldogan és bölcsen merenghet a világ dolgain. Saját magáról azt mondja: “kibírható srác vagyok”. Ripoff Raskolnikov története 2. rész.

A műsorban megszólal Ripoff Raskolnikov gitáros-énekes, dalszerző, Little G Weevil gitáros-énekes, dalszerző, Szász Feri gitáros, Nemes Zoltán billentyűs, zeneszerző.

Szerkesztő-műsorvezető: Gellért András

Zenék: Ripoff Raskolnikov legújabb Odds and Ends című lemezéről / Virgo angel, Abalone earrings, Late monday night, Train, Sailor song, Odds and ends, Get away (from that woman).

A Metró klubtól a Szigetig – Kossuth – Július 31., vasárnap, 15:30

Tovább a műsoroldalra>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább