Napközben: Laptop vásárlás a tanévhez

A Napközben augusztus 16-i adásának tartalmából
 

Hallgassa meg!

Termékbemutatók újratöltve: csak ma, csak most, csak Neked, az egészségügyi termékekről. Mindenre jó lámpa 300 ezerért, masszázsfotel horror áron, varázslatos hullámokat kibocsátó szuperkütyü – elsősorban idős, beteg, lelassult emberek esnek csalók csapdájába. Mi a teendő ilyenkor?

Hallgassa meg!

Ehmann Gábor kirándulás közben csillogó aranytárgyakat talált, melyekkel azonnal a Nemzeti Múzeum régészéhez fordult. Bejelentésének köszönhetően a Múzeum felbecsülhetetlen értékű, 125 tételből álló hun kori leletegyüttessel gyarapodott. Vendégünk lesz a szerencsés megtaláló és a későbbi ásatásokat vezető régész.

Hallgassa meg!

A fakivágás rejtelmei: bizonyos fák kivágása engedélyköteles akkor is, ha a tulajdonos a saját telkén ültette és nevelgette. Melyiket fa kivágásához kell engedélyt kérni? Mennyibe kerül a kivágás és ki végzi? Mit tehetünk a hatalmas mennyiségű zöldhulladékkal?

Hallgassa meg!

Laptopvásárlás. Kezdődik a tanév, és ilyenkor gimnazisták, egyetemisták rohamozzák meg a számítástechnikai szaküzleteket. Fontos, hogy a gép könnyű legyen, hosszú legyen az üzemideje, ne legyen törékeny, kellőképpen gyorsan működjön – és persze az ára sem mindegy. Milyen paraméterekre kell odafigyelni? Hány forinttól számíthatunk megbízható gépre? Ebben adnak tanácsot szakértőink!

 

Napközben – Kossuth – augusztus 16., kedd – 9.00

Tovább a műsoroldalra>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább