Egyéb

Tanúim lesztek! - Új Mária-szobor kerül a héregi lourdes barlangba

A Tanúim lesztek! szeptember 27-i adásának tartalmából.
 
Hallgassa meg!

Új Mária-szobor kerül a templom előtti lourdes-i barlangba Héregen. Itt él az ismert művész-házaspár, Levente Péter és Döbrentei Ildikó. Ő hívja hallgatóinkat a szobor ünnepélyes megáldására, október másodikán délután 3 órára.

A hivatásukat kereső fiatalok a nagy döntéseket szeretik elodázni. Különböző alkalmakon kapnak segítséget ahhoz, hogy fölismerjék, mi a számukra legmegfelelőbb életállapot, hogyan tudják leginkább kibontakoztatni a képességeiket mások javára. Csépányi Gábor, az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye hivatásgondozó referense beszél a lehetőségekről.

Az újraházasodottak, új kapcsolatban élők számára az Emmánuel Közösség a bíborossal egyeztetve három, szombati alkalmat szervez. A www.avelap.hu oldalon vagy a 06/20- 43-6-42-43-as számon várják azon párok jelentkezését, ahol legalább az egyiküknek volt már házassága, de vagy elvált, vagy megözvegyült. Herbert Dórát, az AVE szolgálat felelősét hallják az új kapcsolatban élők, újraházasodottak találkozóiról.

A vasárnapi szentleckét fölolvassa és hozzáfűzi gondolatait Monostori László, a Lehel téri Szent Margit plébánia káplánja.

Tanúim lesztek! – Kossuth – szeptember 27., kedd, 13:30

Szerkesztő: Madocsai Bea és Hámori Kinga

Tovább a műsoroldalra>>>

 

Videó ajánló

Olvasson tovább