Napközben a Fiatal Vállalkozók Hetéről

A november 11-i adás tartalmából
 

Hallgassa meg!

Egy jó ötlet, kreativitás, vállalkozó szellem és pénz. A többi között ez kell ahhoz, hogy valaki vállalkozói életformát válasszon. November 14-e és 18-a között rendezik meg a Fiatal Vállalkozók Hetét. De mennyire mernek saját vállalkozásban gondolkodni a pályakezdő fiatalok? Mi kell egy jó vállalkozáshoz? És mi lesz azokkal a kis és középvállalkozásoknak, amelyeknél a vezető már nyugdíj előtt áll, de nincs, aki tovább vigye a céget? Egyes adatok szerint a KKV szektorban a cégek 60 százaléka már a generációváltás problémájával küzd. Erről is beszélünk 9 órától.

Hallgassa meg!

Futás, úszás, sportrendezvények, amelyek a sérült emberek számára is elérhetőek. Az országban már több helyen van lehetőségük sportolni az érintetteknek. Az integrált edzőteremben például akadálymentes körülmények között, speciális eszközök segítik a mozgás- és látássérült embereket. A különböző edzésformákról, az aktuális programokról és az integráció lehetőségeiről is kérdezzük a vendégeket fél 10-től.

Hallgassa meg!

Testnevelés órán kerékpározást, KRESZ-t és a bringák mindennapos karbantartását is megtanulhatják a szombathelyi diákok. A városban ugyanis elindult a Bringa Akadémia, amelynek keretében tanórán ismerkedhetnek a diákok a kerékpározással, mint sporttal, és mint közlekedési móddal. Ezzel foglalkozunk 10 óra után.

Fél 11 után jön Bozsik gazda kertészeti tanácsaival emellett pedig egy különleges kiállításról is beszélünk: idén 25 éves a Magyar Orchidea Társaság, november 10-től jubileumi orchidea és bromélia kiállítás látható Budapesten.

Napközben – Kossuth – november 11., péntek, 9:00

Szerkesztő: Gergácz Anikó
Műsorvezető: Banner Géza

Tovább a műsoroldalra>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább