Egyéb

Tanúim lesztek: 25. Országos Találkozóját tartotta szombaton a Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás

A Tanúim lesztek november 15-i adásának tartalmából.
 
Hallgassa meg!

- Múlt vasárnap volt a magyar szentek és boldogok emléknapja. Basa Katalin illusztrátorral beszélgettünk arról a kiadványról, mely főleg a gyerekekre gondolva állítja az olvasó elé azokat, akik élete Istenre mutat.

- 25. Országos Találkozóját tartotta szombaton a Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás. Két Tini Lelkes Hétvégét szerveznek november 25-27-én Budapesten és Miskolcon 11-15 év közötti gyerekeknek.
A 16-30 éves korosztály számos helyen talál közösséget, imaalkalmat: a Fúzió közösség szerda esti összejövetelei a Táltos utcai templomban, az Emmánuel Közösség csütörtöki alkalmai a városmajori kistemplomban, illetve 21-én hétfőn ugyanitt a “Face to Face Jézussal” elnevezésű rendezvény várja a fiatalokat.

- A kereszténységnek olyan minőségi üzeneteket kell ma megfogalmaznia a társadalom számára, amik az emberek valódi, aktuális kérdéseire adnak választ – ez a gondolat többféle módon is megfogalmazódott a Közjó Műhely című rendezvényen, melyet november 10-én tartottak Budapesten, a Sapientia Főiskolán. Bethlenfalvy Gábor beszél a fórum céljáról és eredményeiről.

 - Az igazság ragyogása a kinyilatkoztatás szívében – domonkos megközelítések: ez a címe annak a november 19-i konferenciának, melynek helyszíne a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola, s melyre mindenkit hív Szabó Ráhel domonkos nővér.

- A vasárnapi szentleckét fölolvassa és hozzáfűzi gondolatait Kelemen Imre érseki titkár.

Tanúim lesztek! – Kossuth – november 15., kedd, 13:30

Szerkesztő: Madocsai Bea és Hámori Kinga

Tovább a műsoroldalra>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább