Köztévé: pörgős hétvége, magas nézettség

Ezen a hétvégén is rengetegen tartottak velünk, köszönjük!
 

A Fölszállott a páva utolsó elődöntőjével indult a hétvége a köztévében, 337 ezer néző követte a népzenei és néptánc tehetségkutató legújabb fejleményeit. Ugyancsak pénteken 335 nézőt vonzott a Végtelen szerelem c. török filmsorozat friss epizódja, ezt követte a Charlie – majom a családban 254 ezerrel és a Ridikül, női talkshow 194 ezer nézővel futott pénteken a Duna Televízió műsorán.

A szombat legnézettebb műsora a Gasztroangyal volt, 414 ezren látták. A Szerencseszombat 335 ezer nézőt könyvelhetett el, a Forma-1 időmérő edzés Abu Dhabiban 272 ezer nézőt vonzott. Az OTP Bank Liga mérkőzései közül DVTK-Paks és a Videoton-MTK összecsapásokat követhették a nézők az M4 Sporton szombaton. Előbbi 194 ezer, utóbbi mérkőzés 169 ezer nézőt ültetett a tévé elé.

A vasárnapot az M4 Sport uralta: a Forma-1 Abu Dhabi Nagydíj futamot 706 ezer rajongó követte. Jó hír a verseny rajongóinak, hogy az izgalmas futamokat a jövőben is nézhetik köztévé műsorán. Vaszily Miklós, az MTVA vezérigazgatója a hétvégén jelentette be, hogy 2017-2019 között is az M4 Sporton lesznek láthatóak a Forma-1 futamai.

A Magyarország Szeretlek című szórakoztató showműsort 305 ezren nézték. A hétvégén is jól szerepelt, első és második helyen a gyerekcsatornák között az M2. Vasárnap egy igazi klasszikus, a Macskafogó került a képernyőre, 147 ezren látták.

Videó ajánló

Olvasson tovább