Egyéb

Tanúim lesztek! - Halottainkért bemutatott szentmise gyógyító hatásai

A január 31-i adás tartalmából
 
Hallgassa meg!

- Január 30-án a Szinyei Merse Pál Gimnázium mellett található Szent Család Templom plébánosa és Közössége imádságra hívott mindenkit a busztragédia áldozataiért, az elhunytakért, a testi-lelki sérültek felépüléséért, a családtagok vigasztalódásáért. Sokszor nem tudjuk, mit is mondjunk a hozzátartozóknak, és mit tehetnénk az elhunytainkért, akik már valahol „odaát” vannak. Somogyiné dr. Petik Krisztina pszichológus és Papp Miklós görög katolikus lelkész beszél a segítő hozzáállásról és a halottainkért bemutatott szentmise gyógyító hatásáról.

- Január végén járunk, s vajon mi lett a sok év eleji elhatározásunkkal? S talán Isten nem is apró fogadkozásokat vár, mint inkább azt, hogy hagyjuk, hogy a Szentlélek egészen újjáalakítson bennünket. Erről beszélgettünk Kunszabó Zoltán állandó diakónussal, a Katolikus Karizmatikus Megújulás Szolgálóbizottságának elnökével.

- ”Gyűrűskönyv” címmel öt alkalmas ingyenes képzési program indul az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Családreferatúrája szervezésében a családcsoportok, házas-közösségek vezetői számára. A képzésre a pasztoral@katolikus.hu e-mailcímre írva jelentkezhetnek, vagy a 06/1-388-8982-as számon. Bittsánszky Sára családreferens a képzés céljáról és tematikájáról is beszél.

- A vasárnapi olvasmányt fölolvassa és hozzáfűzi gondolatait Fábry Kornél atya.

Tanúim lesztek! – Kossuth – január 31., kedd, 13:30

Tovább a műsoroldalra>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább