Napközben: Az elhúzódó kemény hideg

A február 14-i adás tartalmából

– Hermetikusan szigetelt házak, kontár kivitelezés, krónikus panaszok, miért penészedik a lakások lakóházak egy része? Az utólagos szigeteléseknél milyen technológia hibákat követnek el a kivitelezők és hogyan lehet helyrehozni? Megoldások, szellőzőrendszerek, hogy elkerüljük a penészgomba okozta megbetegedéseket.

Hallgassa meg!

– Hiába a védelem mégis egyre több a kéretlen e-mail postaládánkban. Álcázott kémprogramok fürkészhetik az otthoni számítógépek adatait. Mikortól gyanakodjunk? Ha nem vagyunk kellően óvatosak, akár a pénztárcánk is bánhatja figyelmetlenségünket.

Hallgassa meg!

– Az elhúzódó kemény hideg, a jelentősen szennyezett levegő próbára teszi még az egészséges szervezetet is. A sok-sok időjárás változás minden egyes ember szervezetét megterheli. Hogyan építsük immunrendszerünket, hogy fittek egészségesek legyünk.

Hallgassa meg!

– A virágok, bon-bonok és rózsaszín szívecskék mellé vajon jut-e meghittség és szeretetbeszéd, vagy csak a reklámmal átitatott Valentin nap találja szíven a szerelmeseket. Mit jelent a Valentin, vagy Bálint nap.

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth – február 14., kedd – 9.00

Tovább műsoroldalra >>>

Olvasson tovább