Tanúim lesztek: Hogyan tud a szerelem egész életre szóló döntéssé válni?

A február 14-i adás tartalmából
 

-Szent Bálint napján mi másról is lehetne szó, mint a szerelemről. No meg arról, hogyan is tud ez a szerelem egész életre szóló döntéssé válni. Gorove László állandó diakónus és felesége, Kriszta, a Családok Jézusban közösség felelősei lassan két évtizede készítenek föl jegyeseket a házasságra. Tapasztalataikról beszélnek.

– „Újítsd meg csodáidat” címmel intenzív hétvégét tart 2017. március 11-12., Budapesten a Folyondár Csarnokban a Cor et Lumen Christi közösség és annak alapítója, Damian Stayne. Nyuli Gábor, a közösség magyarországi felelőse invitálja hallgatóinkat a rendezvényre, melyre az ujitsdmegcsodaidat@gmai.com címen lehet regisztrálni.

– Apró, vidéki, családi cég találmányát juttatta a szakmai zsűri az Energy Globe Award hazai döntőjébe. Tetőhűtési technológiájuk önmagában is megérne egy műsort, ám ezúttal amiről szó lesz, az az őket körülvevő közösségi háló, a fogyatékos emberek szeretete és inspiráló gondolkodásmódja. Weeber István mérnök-vállalkozó, családapa, közösségépítő ember beszél családról, sérültekkel közös életről, innovációról és tervekről.

– A vasárnapi olvasmányt felolvassa és hozzáfűzi gondolatait Fábry Kornél
atya.

Hallgassa meg!

 
Tanúim lesztek! – Kossuth – február 14., kedd, 13:30

Szerkesztő: Madocsai Bea és Hámori Kinga

Tovább a műsoroldalra>>>

Olvasson tovább