Csak színház és más semmi

Csak színház és más semmi - Íme a teljes 2. évad!

Nézzék vissza kedvenc részeiket, vagy a teljes évadot a Médiaklikken!

2. évad 1. rész – Galéria >>>
Dénes és Petra szétköltöztek. Dénes most Kittyvel él, Petra pedig randi oldalakon keresgél új párt magának. A színház adósságainak enyhítésére Dénes új rendezőt szerződtet le, de kellemetlen meglepetés éri. Nóra lehetőséget kap, hogy egy jelmeztervező asszisztenseként térjen vissza a színházba. Barnát és Alindát sokkolja egy felbukkanó régi ismerős.

 

2. évad 2. rész – Galéria >>>
Alinda egyre inkább gyanakszik, hogy Lili születendő gyermekének az apja valójában Barna.  Dénesnél jelentkezik egy titokzatos befektető, akivel Petra kínos szituációba kerül. Nóra rádöbben Edit árulására és emiatt kockázatos lépésre szánja el magát. Lili egyre inkább vonzódik Mátéhoz, de nem érti a fiú különös viselkedését.

 

2. évad 3. rész – Galéria >>>
Alinda hazugsága egyre több bonyodalmat von maga után, és mindent megtesz, hogy Barna ne jöjjön rá. Nórának is egyre nehezebb fenntartani a látszatot, hogy még mindig Edit irányítása alatt dolgozik. Petra egyre közelebb kerül Miklóshoz, és ez váratlan vallomáshoz vezet.

 

2. évad 4. rész – Galéria >>>
Alinda válaszút elé kerül, és az egyetlen megoldás az lenne, ha mindent bevallana Barnának.  Petra hosszas vívódás után színt vall egy sajtótájékoztatón, mai nem várt eredménnyel zárul. Máté segíteni akar Lilinek, és ehhez a legrosszabb módszert választja. Nóra rádöbben, hogy Kitty nem teljesen önzetlenül segít neki.

 

2. évad 5. rész – Galéria >>>
Barna annyira búslakodik Alinda miatt, hogy kínos szituációba kerül. Miklós és Petra egyre közelebb kerülnek egymáshoz, amíg fel nem bukkan egy régi ismerős. Máté és Lili között egyre nő a feszültség, aminek sokkoló következményei lesznek. Mikor már majdnem kész vannak a jelmezek, Nóra a lebukás szélére kerül.

 

2. évad 6. rész – Galéria >>>
Máté pánikba esik, hogy meg fog bukni az előadás, de váratlan szövetségesre talál. Dénes kétségbeesett lépésre szánja el magát, hogy visszaszerezze Petrát. Barna végre megkapja az elismerést, amire vágyik, de nagy árat fizet érte. Miklós eldönti, hogy érdemes-e megmenteni a színházat.

 

Főszerepben: Csányi Sándor, Schell Judit, Szervét Tibor, Szávai Viktória, Mikecz Estilla, Tenki Réka, Klem Viktor, Mészáros Béla, és Lovas Rozi.

További szerepekben: Vecsei Miklós, Dobó Kata, Móga Piroska, Szombathy Gyula, Pálos Hanna, Udvarias Anna, Hábermann Lívia, Sipos Vera és még sokan mások…

Alkotók:
Kálomista Gábor – producer
Helmeczy Dorottya – line producer
Divinyi Réka – vezető író
Goda Krisztina – kreatív producer, forgatókönyvíró
Miklauzic Bence – rendező
Orosz Dénes – rendező
Babos Tamás – operatőr
Madarász Gábor – zeneszerző
Klimó Péter – díszlet- és látványtervező
Gergely Dorka – arculat és főcím

És egy örömhír a végére: lesz 3. évad!

Tovább a műsoroldalra >>>
Tovább a sorozat Facebook oldalára >>>

További olvasnivalók