Egyéb

180 perc: Magyarországról vitázott az Európai Parlament

Az április 27-i adás tartalmából.
 

- A Magyar Közösség Pártja (MKP) és a Most-Híd szlovák-magyar párt vezetői találkozót tartanak az ősszel sorra kerülő megyei választásokon való együttműködés lehetőségeiről – Menyhárt József, az MKP elnöke.

Hallgassa meg!

- Várai-Jeges Adrienn, az Országos Bírósági Hivatalba beosztott családjogi bíró – Gyermekközpontú igazságszolgáltatás országos program az Országos Bírói Hivatal szervezésében. A cél, hogy a jogkereső polgárok a leghitelesebb személyektől kaphassanak felvilágosítást arról, mi történik egy polgári vagy büntető ügyben, ha egy gyermeket kell meghallgatni.

Hallgassa meg!

- Fazekas Sándor, földművelésügyi miniszter – élelmiszerbiztonság – lezárult a NÉBIH tavaszi szezonális élelmiszer-ellenőrzése.

Hallgassa meg!

- Ujvári Enikő, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, munka-magánélet program vezetője, „Az Év Családbarát Vállalata” pályázat zsűri elnöke – Ismét meghirdeti Az Év Családbarát Vállalata pályázatot a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom – az eddigi tapasztalatok, a pályázat célja.

Hallgassa meg!

- Az EU-tagországok védelmi minisztereinek informális találkozója – Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő.

Hallgassa meg!

- Plenáris ülést tart az Európai Parlament, amelynek a magyarországi helyzet lesz az egyik fő témája. – Baraczka Eszter, brüsszeli tudósító.

Hallgassa meg!

- Plenáris ülést tart az Európai Parlament, amelynek a magyarországi helyzet lesz az egyik fő témája. – Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója.

Hallgassa meg!

- Közös internetes kutatást végzett a Szerencsejáték Zrt. és az Ökumenikus Segélyszervezet a szerencsejáték-függőségről – a kutatás részletei és a szerencsejáték-függőség veszélyeire felhívó információs pontok létrehozása – Figeczki Tamás, a program szakmai vezetője..

Hallgassa meg!

- Az idei Pálinka országkóstolóra még két hétig, május 5-ig lehet nevezni, mintákat küldeni - Mihályi László, a Pálinka Nemzeti Tanács elnöke.

Hallgassa meg!

- Jakab István, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek elnöke, az Országgyűlés alelnöke – vízgazdálkodási stratégia.

180 perc – Kossuth – Április 27., csütörtök, 6:00

Műsorvezető: Kiss Gábor István
Szerkesztő: Marksz András

MTI/EPA/Olivier Hoslet

Tovább a műsoroldalra>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább