Virtuózok 2017

Virtuózok televíziós tehetségkutató műsor játékszabályzat

1. Műsorsorozatról röviden:

A Virtuózok a Duna csatornán látható komolyzenei tehetségkutató műsorsorozat, amiben zsűri dönt arról, hogy egy adott szereplő tovább jusson-e a versenyben vagy sem. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (székhely: 1037 Budapest, Kunigunda útja 64., nyilvántartási szám: NAIH: 93729/2016., a továbbiakban: MTVA). fenntartja a műsor és szabályváltoztatás jogát. A műsorváltozásról, a továbbjutás és a kiesés menetéről a Duna csatorna műsorából, valamint a www.virtuozok.hu oldalról értesülhetnek a nézők és a résztvevők.

Az alkalmazáson keresztül történő szavazás a résztvevőkről történő véleménynyilvánítás, az elődöntők alatt a felhasználók a heti Közönségkedvencről szavazhatnak.

I. ALAPFOGALMAK:

Szavazás a Virtuózok alkalmazással

Az ingyenesen letölthető a Virtuózok alkalmazás iOS és Android operációs rendszert használó telefonokról vagy tablet eszközökről érhető el.

Résztvevők

A szavazókat a későbbiekben résztvevőknek nevezzük.

A „Virtuózok” szavazásban természetes személyek vehetnek részt, akik rendelkeznek az alkalmazás letöltéséhez és megfelelő működtetéséhez alkalmas eszközzel.

II. A SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA:

A szavazás szervezője heti szavazásokat is indíthat, amiben a nézők arról dönthetnek, hogy a heti továbbjutók közül ki a legszimpatikusabb és hogy ki nyerje a heti különdíjat.

III. A szolgáltatás igénybevételének menete és megvalósulása

 A szavazat csak akkor minősül érvényesnek, ha az a szavazási időszak alatt – péntek estétől kedd éjfélig – az alkalmazást kiszolgáló adminisztrációs rendszerbe megérkezik.

IV. A résztvevő számára igénybe vehető szolgáltatás menete:

A résztvevő a regisztrációval hozzájárulását adja, hogy a szervező értesítésekben tájékoztassa a résztvevőt a további szavazásokról és a műsorral, nyereményekkel vagy a támogatókkal kapcsolatos fontosabb üzenetekről. Az üzenetekben kereskedelmi információt és szöveges hirdetést is elhelyezhet a szolgáltató.

A szavazás megindításától annak lezárásáig – a továbbiakban: szavazási időszak – egy felhasználói azonosítóval egy eszközről egy Előadóra 20 percenként adható le szavazat.

V. A szolgáltatás időtartama

A Virtuózok szavazás szolgáltatás az adások alatt és között, meghatározott időszakokban vehető igénybe.

  1. Elődöntő             május 5-i adástól május 9. éjfélig
  2. Elődöntő             május 12-i adástól május 16. éjfélig
  3. Elődöntő             május 19-i adástól május 23. éjfélig

Érvényes szavazat csak a versenyben lévő Előadókra adható le.

A szavazatszámlálás, illetve összesítés minden szavazásindítástól újra kezdődik.

Az egyes adásokhoz tartozó szavazási etapok kommunikálása minden esetben a műsorban és az alkalmazásban is megtörténik.

Érvényes szavazatnak azok a beérkezett és feldolgozott szavazatok számítanak, amelyek a szavazás indítása és lezárása közötti időtartam alatt érkeztek meg az alkalmazást kiszolgáló adminisztrációs rendszerbe.

VI. NYEREMÉNYEK, AZ EREDMÉNYEK KÖZZÉTÉTELE, NYERTES

1. A nyeremények

A Virtuózok elődöntőiben a Közönségkedvenc szavazásban a legtöbb szavazatot szerzett Előadó számára az adásban bemutatott nyeremény kerül átadásra. A nyeremény bemutatása illusztráció és arra szolgál, hogy a megnyerhető nyereménytárgyat/szolgáltatást a résztvevők/potenciális résztvevők megismerhessék.

A Virtuózok elődöntőiben a Közönségkedvenc szavazásban részt vevő nézők/felhasználók közül, akik az alkalmazáson keresztül legalább egy darab érvényes szavazatot leadtak, sorsolással kerül kiválasztásra a nyertes.

A nyeremény más nyereménytárgyra és pénzösszegre nem váltható át.

A nyeremények után a hatályos törvények szerinti az adó- és járulékfizetési kötelezettségnek a műsorsorozat közzétevője tesz eleget.

Az MTVA nem felel a nyereményjáték esetleges hibáiból, hiányosságaiból, a szavazás során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. Amennyiben a szavazás tekintetében bármely résztvevővel kapcsolatban csalás alapos gyanúja vagy ténye merül fel, az MTVA fenntartja a jogot, hogy a résztvevőt és szavazatát azonnali hatállyal kizárja.

VII. ADATKEZELÉS

A nyertes tudomásul veszi, hogy a nyeremények átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, amelyet az MTVA, továbbá az általa meghatározott más médiaszolgáltató a műsorsorozat – akár utólagos – kommunikációval kapcsolatban tér- és időbeli korlátozás nélkül bemutathat. Az MTVA, ilyen igénnyel a nyertes felé a nyereményadásáig, illetve nyereményátadásakor élhet.

A nyertes engedélyezi, hogy a szavazás szervezése és eredményes lebonyolítása céljából a személyes adatait az MTVA az információs és önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben foglaltaknak megfelelően kezelje, tárolja és dolgozza fel. Amennyiben az érintett szerint az MTVA tevékenységével vagy mulasztásával jogsértést követett el, vagy annak veszélyét idézte elő, úgy vizsgálatot kezdeményezhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál ügye kivizsgálásának érdekében. A Hatóság vizsgálata ingyenes.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elérhetőségei:
1530 Budapest, Pf.:5.
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Tel.: 06 1/391-1400
Fax: 06 1/391-1410

Az érintettnek továbbá lehetősége van jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulni. Az érintett további jogaira és a bírósági jogorvoslatra vonatkozó részletes szabályokat az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 14.§-19.§, valamint a 21. § tartalmazza.

A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy neve megjelenjen a virtuozok.hu oldalon.

A nyertes kijelenti, hogy a szavazás feltételeit megismerte, azokat elfogadta, a szavazáshoz, illetve a nyeremény kiadásához kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa a szavazáshoz /nyertesként való elismeréshez megadott személyes adatokat a szavazás lebonyolítása érdekében és nyertesként való elismeréséhez és az ehhez kapcsolódó panaszok, hatósági eljárások miatti szükséges mértékben nyilvántartsa, kezelje, tárolja és feldolgozza, 3. személy (Virtuosos International Zrt.) részére adatfeldolgozás, valamint a nyereményátadás céljából a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt., és nyereményfelajánlónak továbbítsa.

A nyertes és a regisztrált szavazók bármikor tájékoztatást kérhetnek az adataik kezeléséről, és kérhetik azok helyesbítését. Abban az esetben, ha a nyertes a nyeremény átadását követően a továbbiakban az adatai kezeléséhez mégsem kíván hozzájárulni, nevének és lakcímének megadásával írásban bármikor korlátozás nélkül és ingyenesen kérheti adatai törlését a nyilvántartásból az MTVA székhelyén vagy az alábbi adatvédelmi tájékoztatóban megadott elektronikus címen.

Az adatbázis harmadik félnek – a fentiek kivételével és céllal – nem kerül átadásra.

Az MTVA adatkezelési szabályzata az alábbi internetes linken érhető el:

http://www.mtva.hu/jogi-es-adatvedelmi-nyilatkozat

VIII. A SZOLGÁLTATÁS technikai kivitelezése; SZAVATOSSÁG, GARANCIA

A résztvevő a szavazással kapcsolatban jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszi, elfogadja, és egyben kijelenti, hogy abban saját akaratából, saját felelősségére vesz részt.

A hivatalos Szabályzat hozzáférhető a Szervező címén és valamint a műsor honlapján

http://virtuozok.hu/

A Szervező fenntartja a Szabályzat módosításának jogát. Az esetleges módosításokat a Honlapon közzéteszi.

Ügyfélszolgálat, információk, elérhetőségek:

A szolgáltatással kapcsolatban kozonsegszolgalat@mtva.hu és az info@virtuozok.hu elérhetőségeken lehet érdeklődni.

További olvasnivalók