×

Blog #10: Ruhák!

Legyen tánc!

A tábor ötödik napja nyugisan indult: az első hivatalos programpont a ruhapróba volt (a kötelező edzés után persze). El is jött Merő Péter divattervező és Kisprumik Ádám stylist, akik kezelésbe vették a lányokat, és több tourt is felpróbáltattak velük. No de mi az a tour?

Hivatalosan nem más, mint a „divatbemutatókon egy stílust, vagy többtervezős bemutatón egy tervező ruháit bemutató ‘kör’.” Gyakorlatilag ez egy szettet jelent, lesz bikini tour, estélyi tour, stb. Szóval a délelőtt a ruhapróba jegyében telt, aztán az ebédet követően a hotelhez közeli, festői szépségű kis tavacskánál vettek fel királynői üzeneteket a lányokkal.

Ezután kommunikációs tréningen vettek részt a versenyzők a Spirit Hotel kertjében, majd elérkezett a nap fénypontja: az élő show koreográfiájának begyakorlása! A stábtagok előző este felragasztották a színpad méretarányos mását a szálloda egyik nagyobb részének a padlószőnyegére, így a távolságok érzékeltetése sem maradt ki a próbából.

Az instruktor nem más, mint Robby D, de többet részletet nem árulunk el a témában, legyen meglepetés a június 18-i élő döntő! A vacsi után még egy kör koreográfia-tanulás is lement, utána pedig végre nyugovóra térhettek a lányok.

Kattra galéria nyílik!

Itt pedig napi összefoglaló videónkat nézhetitek meg.

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2017/06/DSC_0651-1024x575.jpg
    [alignment] => aligncenter
)