Napközben a szabad fürdőzésről

A június 26-i adás tartalmából
 

A borzalmas londoni épülettűz adta az apropót, hogy beszéljünk a magasházak tűzvédelméről – Magyarországon. Budapesten eddig tiltották a felhőkarcolók építését, most viszont úgy tűnik, kettő is engedélyt kapott. Az egyik már épül is az Árpád híd mellett, a másik a sokat vitatott Kopaszi gáti magasház. Erről is beszélgetünk majd, de elsősorban az éghető anyagok alkalmazásáról lesz szó, a szigorú szabályokról és a gyakran slendrián gyakorlatról.

Hallgassa meg!

Forgács Attila gasztropszichológus lesz a vendégünk, aki egy közelmúltban megjelent cikkben így fogalmaz: a kövér embernek valójában nem a teste, a lelke éhes. Erre a következtetésre jutott a névtelen túlevők 12 lépéses, Amerikából indult mozgalma is. Műsorunkban az evésfüggés lesz a témánk, és természetesen az orvostudomány, obesitológia véleményét is meghallgatjuk.

Hallgassa meg!

Aki használt autót vásárol, eleve felkészülhet rá, hogy nagy eséllyel tekert órákkal és rejtett hibákkal találkozik. Mi magunk is több műsort készítettünk ebben a témában, mindig arra a végeredményre lyukadva ki, hogy vigyünk szerelőt a vásárláshoz. Autós szakújságírók megelégelték az áldatlan állapotokat, és létrehoztak egy, csak ellenőrzött használt autókat árusító site-ot. Ezt mutatja majd be a totalcar egyik szerkesztője és az oldal igazgatója.

Hallgassa meg!

Igazi nyári téma a negyedik – Duna, Tisza, Körösök, bányatavak – hol szabad és hol nem szabad fürdeni? És ahol jó a vízminőség, ott mindenütt szabad? No és a motorcsónak? Hol szabad és hol nem szabad használni és miért? Mennyire környezetszennyezők a motoros vízi járművek?

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth – június 26., hétfő, 9.00

Tovább műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább