Egyéb

180 perc: Olaszország megelégelte a migrációs áradatot

Az augusztus 11-i adás tartalmából.

Bihall Tamás, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara képzési alelnöke – Szakképzési centrumokat választhatnak a felsőoktatásba nem felvett diákok – egy jó szakma többet ér, mint a diploma?

Hallgassa meg!

Gréczy Zsolt, a DK szóvivője – Oda-vissza üzenget egymásnak az MSZP és a DK, Vadai Ágnes nyílt levélben, Botka László egy lapinterjúban szólt oda a másiknak.

Hallgassa meg!

Földi László, a polgári titkosszolgálatok volt műveleti igazgatója – Üzenetértéke van annak, hogy a merénylők Párizsban katonákat támadtak meg.

Hallgassa meg!

Kis-Benedek József, A Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára  – Olaszország megelégelte a migrációs áradatot – milyen hatása van a fokozódó szigornak?

Hallgassa meg!

Janik Szabolcs, a Migrációkutató Intézet kutatója – Az európai bevándorláspolitika szigorításának korszakába kell lépnünk; a német titkosszolgálatok szerint ősszel ismét élesedhet a balkáni migrációs útvonal.

Hallgassa meg!

Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója – Kulcsfontosságúnak tartott pozíciók megszerzésével vagy létrehozásával akarja növelni Franciaország gazdasági befolyását az eurózónában Emmanuel Macron a Financial Times szerint – rivalizálás is lehet Berlin és Párizs között?

Hallgassa meg!

Fülöp Attila nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár – a magyar nemzetet erősítő táborozási lehetőségek: magyarországi szlovák gyerekek és fiatalok táboroznak Máriavölgyben, Tatai Anyanyelvi Tábor.

Hallgassa meg!

Berente Judit, a Magyar Szervátültetettek Szövetségének elnöke – Tavaly 400-nál több életet mentettek meg transzplantációval – derül ki az Országos Vérellátó Szolgálat adataiból.

Hallgassa meg!

Völgyi-Tóth Zsuzsa, a Kossuth Rádió munkatársa – Jelenleg is zajlik a 45. Tokaji Írótábor.

Hallgassa meg!

Bodnár Mariann, az egyik szervező (Hernádkak-Belegrád Fejlesztéséért Alapítvány) – Hétvégén rendezik a Borsodi Vágtát, a Nemzeti Vágta előfutamát.

180 perc – Kossuth – augusztus 11., péntek, 6:00

Szerkesztő: Törőcsik Zsolt
Műsorvezető: Kocsis Éva

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább