Napközben a pornó hatásairól a párkapcsolatokra

Az augusztus 15-i adás tartalmából.
 

A pornó hatása a fiatalok és a felnőttek szexuális életére és a párkapcsolatokra – kongatják a vészharangot a pszichológusok. Sok férfi ül a számítógép előtt és valóságos kapcsolat helyett nézi a monitort. Aki pedig párkapcsolatban él, nemegyszer elhanyagolja a partnerét, de az is előfordul, hogy olyan, a neten látott produkciókat vár el, amit a másik nem szívesen vállal.

Hallgassa meg!

 

Ingatlanos lehúzások: Nem kimondottan csalás, csak mégis, annak a határán billeg. Pl. amikor a kizárólagos szerződésben aláíratják, hogy akkor is fizess x százalékot, ha te adod el a lakást, vagy amikor nem derül ki a hirdetésből, hogy egy ház ártéren áll, és majd 4-5 év múlva, a következő nagy árvíznél lepődnek meg az új tulajdonosok.

Hallgassa meg!

Banki adatok megszerzése – adathalászatra figyelmeztet az MNB, arra hívja fel a figyelmet, hogy semmilyen személyes adatot ne adjunk meg sem e-mailban, sms-ben, mert azt biztos, hogy nem pénzintézet küldte. Ebből az apropóból egyéb internetes csalások is szóba kerülnek majd.

Hallgassa meg!

Tűzifavásárlás – bár tombol a hőség, ilyenkor kellene tűzifát venni – ha lenne. Mitől alakult ki fahiány és miért szökött az egekbe az ár? Hol az az ár, amikor már érdemesebb a gázt bekapcsolni?

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth – augusztus 15., kedd, 9.00

Műsorvezető: Czifra Szilvia

Tovább műsoroldalra >>>

Olvasson tovább