Család-barát

Család-barát

A műsorról

„A nyári szünet után, 2017. augusztus 28-tól újra élő adásokkal jelentkezik a jubileumi, 10. évadát ünneplő Család-barát!

Hétfőtől szombatig délelőttönként 10:25-től várjuk Önöket a családokat érintő kérdésekkel: aktuális és hasznos információkkal, szakértő vendégekkel, konyhai praktikákkal, valamint ínycsiklandó finomságokkal és azok receptjeivel a Duna Csatornán!

A Család-barát című műsor hozzánőtt a családok mindennapjaihoz. A műsor készítői azt szeretnék, ha minél több otthonba eljutna a magazin, ezért a délelőtti sugárzást követően délután a Duna Word, illetve másnap kora reggel a Duna Csatorna megismétli az adásokat. Így a tengeren túl élő magyarság is láthatja a családokat érintő fontos kérdésekkel foglalkozó műsort, amelyben mindenki megtalálja a számára hasznos információkat. Naponta jelentkező rovatainkban tanácsot adunk testi-lelki panaszaikra, péntekenként a hét legérdekesebb témáját bontjuk ki részletesen. Család-barát10 című rovatunkban az elmúlt 9 évad legkülönlegesebb vendégeire vagy pillanataira tekintünk vissza. Ötletsarok és Ötletfazék című rovatainkban olcsó és praktikus megoldásokat ajánlunk séfek, cukrászok, művészek és háziasszonyok segítségével. Magazinunk a hétvégi szabadidős programok tervezésénél is segítséget nyújt. Hétvégi műsorainkban bemutatunk egy-egy ismert családot, vagy az ünnepköröket járjuk körül. A legkisebbeket szombatonként Mesesarok című rovatunk várja!

Ne feledjék! A Család-baráttal ezentúl is lehet játszani!
Műsorvezetőink: Novodomszky Éva és Kolozsi Kilián valamint Somogyi Dia és Csalami Csaba.

Ha tehetik, tartsanak velünk hétfőtől szombatig.

E-mail címünk: csaladbarat@mtva.hu
Telefon: 06-1-759-55-00
Cím: 1037 Budapest, Kunigunda útja 64.

További olvasnivalók