Tanúim lesztek! - Keresztény könyves kávézót a Dessewffy utcában

A szeptember 5-i adás tartalmából
 

Hallgassa meg!

Egy évvel ezelőtt Bobok Beatrix és Csány Márta Kisboldogasszony napján keresztény könyves kávézót nyitott a Dessewffy utcában. Az évforduló alkalmából hálaadó imádságra, beszélgetésre hívnak mindenkit szeptember 8-án 18 órakor a D18-ba. Csány Márta beszél az eltelt időről.

Kisboldogasszony másnapján, szeptember 9-én a Temetői Szentlélek Ispotály kápolnában fél hétkor „ihletett koncertet” ad Barlay Zsuzsi énekesnő Pásztón. Műsorunkban elmondja, hogyan jött létre ez az imádságos alkalom.

Szeptember 11-i kezdéssel Adorációs Iskolát indít az Emmánuel Közösség a városmajori nagytemplomban. Fábry Kornél atya arról is beszél, hogy erre a 12 alkalomból álló sorozatra regisztrálni a www.iec2020.hu oldalon lehet.

Az elváltaknak, az elváltakért minden hónap első keddjén a Váci utcai szent Mihály templomban 18 órakor Osztie Zoltán plébános mutat be szentmisét, amit beszélgetés követ elváltaknak, egyedülállóknak Bitter Lajos vezetésével. Ő mondja el a tudnivalókat.

Közönségtalálkozót tartott vasárnap este a 7 esztendős Bonum TV. A rendezvény után a televízió fővédnökével, Böjte Csaba testvérrel, valamint Jakab Péterrel, a Bonum TV elindítójával beszélgettünk.

A vasárnapi olvasmányt fölolvassa és hozzáfűzi gondolatait Kürtösi Krisztián bátai plébános.

Tanúim lesztek! – Kossuth – szeptember 5., kedd, 13:30

Kép forrás: nullahategy.hu

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább