Egyéb

Korkóstoló: A SWEETic Csokoládé Manufaktúra díjnyertes bonbonjai

A szeptember 17-i adás tartalmából.
Hallgassa meg!

Magyar sommelier Angliában. Czinki Tamás egy Michelin csillagos étteremben dolgozik, és mesél a borok zsűrizéséről is.

Roppanós csodák. Kívül csoki, de milyen töltelék bújik meg belül? Vörösbor, kávélikőr esetleg tonkabab? A Sweetic Csokoládémanufaktúra díjnyertes bonbonjai.

Újhullámos kávézó nyílt Újbudán. Szakértő zsűri által tesztelt, gondos és világos pörkölésű szemekből készülnek a kávécsodák.

Hogyan lesz isteni a szalonna, mi a titka a szívsonkának és hogyan kell jól kolbászt kóstolni? A Magyar Ízek Őszi Vásárán jártunk.

A sütés-főzés a szeretet nyelve Gubik Ági családjában. A szlovákiai magyar színművésznő a gyerekkor ízeit keresi minden falatban.

Korkóstoló – Kossuth – szeptember 17., vasárnap, 9:30 

Szerkesztő-műsorvezető: Kumin Viktória

Korábbi adások>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább