Egyéb

180 perc: Gyűjtést szervez a kárpátaljai rászorulókért az Ökumenikus Segélyszervezet

A szeptember 21-i adás tartalmából

- Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója, Gerevich János, az Ökumenikus Segélyszervezet kárpátaljai központjának vezetője és Kovács István, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete. – Tizenegy napos gyűjtést szervez a kárpátaljai rászorulókért az Ökumenikus Segélyszervezet.

Hallgassa meg!

- Gálik Zoltán, a Corvinus Egyetem docense – Varsóba látogat Orbán Viktor miniszterelnök, Beata Szydlo lengyel kormányfővel tárgyal.

Hallgassa meg!

- Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára – Varsói látogatás, az 1944-es varsói felkelést támogató magyar honvédek emlékének szentelt emlékmű felavatása.

Hallgassa meg!

- Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója – A kerítés lebontása

Hallgassa meg!

- Sárközy Júlia római tudósító – A törvények szigorítását kérte az olasz kormánytól Virginia Raggi római főpolgármester azután, hogy az utóbbi tíz nap alatt három nőt erőszakoltak meg az utcán az olasz fővárosban.

Hallgassa meg!

- Tóth Vali londoni tudósító – Theresa May 20 milliárd euró lelépési pénz ajánlott.

Hallgassa meg!

- Csoma Mózes Korea-szakértő – Donald Trump nyíltan megfenyegette Észak-Koreát; Rakétavédelmi rendszert telepít Japán Phenjan legutóbbi rakétakísérletei miatt.

Hallgassa meg!

- Pálinkás József a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke – Mi az az ipar 4.0 és Magyarország hogyan készül fel rá?

Hallgassa meg!

- Menyhárt József, a Magyar Közösség Pártjának elnöke – A felvidéki magyarságot érintő aktuális ügyek, együttműködés a magyar kormánnyal.

Hallgassa meg!

180 perc – Kossuth – szeptember 21., csütörtök, 6:00

Szerkesztő: Marksz András
Műsorvezető: Kakuk L. Tamás

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább