Egyéb

Váratlan meglepetésvendég a Talpra magyarban

A Petőfi Rádió két állandó reggeli műsorvezetője, Peller Mariann és Harsányi Levente mellé Szente Vajk, író, színész-rendező, műsorvezető, a Magyarország, szeretlek! c. nagysikerű vetélkedő házigazdája csatlakozik ezen a héten.
 

Az energikus műsorvezető nagy mosollyal az arcán újságolta első élményeit: „Bár inkább bagoly típus vagyok, aki éjjel dolgozik, nem okozott gondot a reggeli ébredés. Persze az is igaz, hogy mikor ezt újságoltam, Leviék szóltak, hogy térjünk vissza erre a kérdésre szerdán. Először rádióztam életemben, klassz reggel volt! A könnyed fesztelen hangulat mögött profi, jól megszervezett munka van, óriási élmény bepillantani a rádiós világba – sorolta élményeit Szente Vajk az első nap után.

A sokoldalú társ-műsorvezetőnek november 17-én mutatják be a Pesti Magyar Színházban a Sun City című musicaljét a Holnap Tali színészeivel, közben tévés műsort is vezet rendületlenül, és ezen a héten végig a Petőfi Rádió reggeli műsorában ébreszti a hallgatókat Leventével és Mariannal.

Videó ajánló

Olvasson tovább