Család-barát

Kukorica bundás csirkemell

Hozzávalók:
0,5 kg csirkemell
2 csésze kukoricapehely
1-1 marék friss fűszer:
Rozmaring
Bazsalikom
Oregánó
Metélőhagyma
1-1,5 dl Olíva olaj
Lime vagy citrom
1 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A fűszereket apróra vágjuk és felöntjük olajjal. Belereszeljük a fokhagymát és csepegtetünk bele citromlevet. A csirkét elképzelésünknek megfelelően daraboljuk (falatka, vagy darabok) és beleforgatjuk a fűszeres pácba. 200°C-ra előmelegítjük a sütőt. A kukoricapelyhet apróra törjük. Beleforgatjuk a csirkét ügyelve arra, hogy lecsepegjen a felesleg, így elkerülve azt, hogy a kukorica becsomósodjon. Papírozott tepsire rakjuk és mindkét oldalát megsütjük.

Tovább a többi recepthez >>>

További olvasnivalók