Gasztroangyal

Gasztroangyal Gasztroangyal - cikkek

Gasztroangyal – Szatmári gasztrotúra Takács Lajossal

A november 11-i adás tartalmából
 

A Gasztroangyal ezúttal az ország egyik legkeletibb csücskébe indul, ahol Marcsi és Takács Lajos felkutatják a legjobb szatmári alapanyagokat. Kiderül, miben különbözik a sárga-, kék- és feketelábú csirke húsa, megmutatjuk, hogyan lehet egyszerűen omlós csirkehúst sütni, és megnézzük, hogyan kerülhet a legjobb minőségű vaj, joghurt és túrókrém minden nap a pusztadobosi óvodások tányérjára.

A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Gasztroangyal – Duna – november 11., szombat, 17:00

Műsorvezető: Borbás Marcsi

Tovább a műsoroldalra >>>

További olvasnivalók