Egyéb

180 perc: Hogyan hathatnak a szaúdi hatalmi harcok az olajárra és mi az összefüggés a libanoni kormányválsággal?

A november 14-i adás tartalmából.

- Pócza István, a Századvég elemzője – Az osztrák és a cseh választásokon győztes párt vezetője sem akar menekülteket befogadni – A valóság, a valós életösztönök, a valós álmok és remények le fogják győzni a ma még Európát uraló globalista elitet – jelentette ki Orbán Viktor a hétvégén.

Hallgassa meg!

- Szalai Máté, a Külügyi és Külgazdasági Intézet szakértője – Mi áll a szaúdi hatalmi harcok hátterében, hogyan hathat mindez az olajárra és mi az összefüggés a libanoni kormányválsággal? Trump és Putyin közös nyilatkozata szerint nincs katonai megoldása a szíriai konfliktusnak.

Hallgassa meg!

- Fiák István, a DiákÉsz elnöke – Dobrev Klárát is kihallgathatják a Czeglédy-ügyben. Kedden fogadhatja el az Országgyűlés a Czeglédy-ügy károsultjainak rendkívüli kárrendezéséről szóló kormánypárti határozati javaslatot.

Hallgassa meg!

- Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója – Kedden szigoríthatja a kampányfinanszírozási szabályokat az Országgyűlés.

Hallgassa meg!

- Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára – Választási rendszer, betelepítés.

Hallgassa meg!

- Kis-Benedek József, biztonságpolitikai szakértő – Az EU-tagországok külügy- és védelmi minisztereinek találkozója, amelyen várhatóan nyilatkozatot írnak alá az EU védelmi dimenziójának megerősítéséről. Az olaszok szerint ők kezelik jól a migrációs válságot.

Hallgassa meg!

- Tóth Norbert, nemzetközi jogász – Becsületbeli ügynek nevezte szombaton Krakkóban Jaroslaw Kaczynski, a kormányzó Jog és Igazságosság vezetője, hogy Lengyelország háborús jóvátételt követeljen Németországtól a második világháborúban okozott pusztításért – korábban a görögök is ezzel próbálkoztak, mi a realitás?

Hallgassa meg!

180 perc – Kossuth – november 14., hétfő, 6:00

Szerkesztő: Törőcsik Zsolt
Műsorvezető: Kiss Gábor István 

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább