Egyéb

Tanúim lesztek! - Krisztus Király 2017

A november 14-i adás tartalmából.
 
Hallgassa meg!

- Ötven éve indult el a katolikus egyházban a karizmatikus megújulási mozgalom, ami hazánkban is már idestova négy évtizede van jelen. Összeállításunk a karizmatikus közösségek szombati, 26. országos találkozóján, a Jégpalotában készült. Megszólalók: Katona István atya, Hugyecz János atya és Gyuris Gellért szervező.

- Egy hete új szobor áll az egykori Conti utcai börtön előtt: Mindszenty József hercegprímás egész alakos szobrának felavatásán Kiss Gabriella először Erdő Péter bíborost, majd Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest szólaltatta meg.

- Megyei Príma díjat kapott Chavvakula Lourduraju indiai származású verbita misszionárius. Lourdu atya 2005 óta él Magyarországon, és 4 éve vezeti a cigány missziót Köröm községben. A gyerekeknek délutáni napközit, nagy sikerű színjátszó kört, a felnőtteknek kert-programot és kisközösségeket szervezett. Pozsgai Nóra beszélgetett vele.

- A Király a királyod? – Fábry Kornél atya, a 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus főtitkára hív mindenkit szentségimádásra november 25-én 17 órára. A helyszínek a www.krisztuskiraly.iec2020.hu oldalon megtekinthetők.

- A vasárnapi olvasmányt fölolvassa és hozzáfűzi gondolatait Molnár
István újpesti plébános.

Tanúim lesztek! – Kossuth – november 14., kedd, 13:30

Szerkesztő: Madocsai Bea és Hámori Kinga

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább