A Dal 2019

A Dal 2019 - Dalok

Fatal Error - Kulcs

A metálzene rajongóinak örömére idén sem maradunk kemény rockzene nélkül. A Dal 2018 győztesével, az AWS-sel közös turnéjuk után a zenekar most A Dal 2019 színpadán is megmutatja magát. Legújabb, Kulcs című szerzeményükkel bejutottak a legjobb 30 dal közé. A zenekar tagjai: Balázs Mihály, Balázs Miklós, Rimóczi Zsolt, Rónai Dávid, Kornyik Botond, és Joós Bence.

A Dal 2019 legjobb 30 dala közé jutott dal címe:

Kulcs

Zeneszerző:
Balázs Mihály
Balázs Miklós
Rimóczi Zsolt
Rónai Dávid
Kornyik Botond
Joós Bence

Dalszöveg:
Rimóczi Zsolt

A zenekar tagjai:
Rimóczi Zsolt (ének)
Balázs Mihály (billentyű)
Rónai Dávid (gitár)
Joós Bence (gitár)
Kornyik Botond (basszusgitár)
Balázs Miklós (dob)

A zenekar alapításának ideje:
2011

Discografia:
2015 – Bérlet az életre
2017 – Kisszobából Nagyvilág

Szereplések A Dalban:
Kulcs – A Dal 2019

Szakmai elismerések:
2014: Cseh Tamás Program: Induló zenekari pályázat győztes
Roxiget tehetségkutató: 1. Hely
Dobbantó tehetségkutató – Szarvas: 1. Hely
Éter tehetségkutató – Eger: legtöbb díj (5 db)
2016: Soprock tehetségkutató: 1. hely

Dalszöveg:
Azelőtt megtalállak téged

Az este cipzárt húz az égre
A horizont alján egy felhő horkol
Csak halványan látszódik a széle
Hagytam a pöttyös bögrében
Kihűlni a kávét
Igyuk meg hidegen, nem jöhet be idegen
Ezután nem lehetsz másé

Lezártam szíved, nem jöhet be idegen
Nem lehetsz majd másé
Lezártam szíved, nem jöhet be idegen
Nem lehetsz majd másé
Nem lehet másé
Nem lehetsz másé
Nem, nem

Azelőtt megtalállak téged
Mielőtt egy gondolat szembe jönne
Azok a furcsa hangok, amiket hallasz
Az éjjel én vagyok a sötétben
Megtaláltam a kulcsot hozzád
Lenyeltem jó mélyre
Lezártam szíved, nem jöhet be idegen
Ezután nem lehetsz másé

Lezártam szíved, nem jöhet be idegen
Nem lehetsz majd másé
Lezártam szíved, nem jöhet be idegen
Nem lehetsz majd másé
Nem lehet másé
Nem lehetsz másé
Nem, nem
Nem lehet másé
Nem lehetsz másé
Nem, nem

Nem lehet másé
Nem lehetsz másé
Nem, nem
Nem lehet másé
Nem lehetsz másé
Nem, nem

Kapcsolódó Cikkek