A Dal 2019

A Dal 2019 - Dalok

Hajdu Klára - You're gonna rise (Fel fogsz emelkedni)

A jazzrajongók nagy örömére először lép fel a világot jelentő deszkákra, A Dal 2019 színpadára Hajdu Klára. A hazai jazzélet kiemelkedő énekes-dalszerzője és tanára a You're gonna rise című saját szerzeményével jutott a legjobb 30 közé.
 
Hallgassa meg!

A Dal 2019 legjobb 30 dala közé jutott dal címe:

You’re gonna rise (Fel fogsz emelkedni)

Zeneszerző:
Hajdu Klára
Szakonyi Milán

Dalszöveg:
Hajdu Klára

Discografia:
2007 – Early Music (Balázs Elemér Group)
2009 – Memories (Balázs Elemér Group)
2010 – Ajándék (önálló album)
2011 – Ölelj magadhoz (The Balkan Fanatikkal közösen)
2013 – Come with me (Hajdu Klára Quartet)
2015 – Plays Standards Dedicated to Chet Baker (Hajdu Klára Quartet)
2017 – Deep in a Dream (Oláh Krisztiánnal közösen)

Szereplések A Dalban:
You’re gonna rise (Fel fogsz emelkedni) – A Dal 2019

Szakmai elismerések:
2003: Balázs Elemér Group női hangja, ahol Winand Gábor mellett énekelt (2 aranylemez és egy Fonogram díj)
2013: Az év énekesnője (Jazzma.hu, az egyetlen magyar jazz portál olvasóinak választása alapján)
2017: “Az év hazai jazz albuma” kategóriában Fonogram – Magyar Zenei Díjra jelölték a Plays Standards Dedicated to Chet Baker albumot

Kapcsolódó Hírek