A Dal 2019

A Dal 2019 - Dalok

Hajdu Klára - You're gonna rise

A jazzrajongók nagy örömére először lép fel a világot jelentő deszkákra, A Dal 2019 színpadára Hajdu Klára. A hazai jazzélet kiemelkedő énekes-dalszerzője és tanára a You're gonna rise című saját szerzeményével jutott a legjobb 30 közé.

A Dal 2019 legjobb 30 dala közé jutott dal címe:

You’re gonna rise

Zeneszerző:
Hajdu Klára
Szakonyi Milán

Dalszöveg:
Hajdu Klára

Discografia:
2007 – Early Music (Balázs Elemér Group)
2009 – Memories (Balázs Elemér Group)
2010 – Ajándék (önálló album)
2011 – Ölelj magadhoz (The Balkan Fanatikkal közösen)
2013 – Come with me (Hajdu Klára Quartet)
2015 – Plays Standards Dedicated to Chet Baker (Hajdu Klára Quartet)
2017 – Deep in a Dream (Oláh Krisztiánnal közösen)

Szereplések A Dalban:
You’re gonna rise – A Dal 2019

Szakmai elismerések:
2003: Balázs Elemér Group női hangja, ahol Winand Gábor mellett énekelt (2 aranylemez és egy Fonogram díj)
2013: Az év énekesnője (Jazzma.hu, az egyetlen magyar jazz portál olvasóinak választása alapján)
2017: “Az év hazai jazz albuma” kategóriában Fonogram – Magyar Zenei Díjra jelölték a Plays Standards Dedicated to Chet Baker albumot

Dalszöveg:

Magyarul:

Félelmek az elmédben

és könnyek a szemeidben

Ne félj,

Csak hagyd mindezt magad mögött

Nem vagy egyedül

Ne aggódj

A hangom vezet majd téged

Itt az idő bátornak lenni

Készen állsz?

Fel fogsz emelkedni, mint a nap

 

Szárítsd fel a könnyeid

és nyisd ki a szíved

Semmi sem állíthat meg,

Csak mássz fel a csúcsra

Mutatni fogom neked az utat

Bízol bennem?

Elkaplak, ha elesel (szétesel)

Menj az utadon,

Ha készen állsz

Itt az ideje felemelkedned

 

Hinned kell ebben az útban

Csak tárd ki a szárnyaid és szállj

Fordítsd az arcod a nap felé

El fogod érni az eget

 

Érd el az eget…szállj….csak szállj

 

Hinned kell ebben az útban

Csak tárd ki a szárnyaid és szállj

Fordítsd az arcod a nap felé

Fel fogsz emelkedni és ragyogsz majd,

már el is érted az eget

 

Angolul:

Fears in your mind

And tears in your eyes

Don’t be afraid

Just leave all behind

You’re not alone

Don’t you worry

My voice will be your guiding light

It’s time to be brave

Are you ready?

You’re gonna rise like the sun

 

Dry your eyes

And open your heart

Nothing can stop you

Just climb to the top

I’ll show you the way

Can you trust me?

I’ll catch you when you fall apart

Go on your way

If you’re ready

It’s your time to rise

 

You have to believe in this journey

Just spread your wings and fly

Turn your face toward the sun

You’re gonna reach the sky

 

 

Reach the sky….fly……. just fly

 

 

You have to believe in this journey

Just spread your wings and fly

Turn your face toward the sun

You’re gonna rise and shine

You’ve already reached the sky

 

Kapcsolódó Cikkek