A Dal 2019

A Dal 2019 - Dalok

Kyra - Maradj még

Talán még senki sem állt olyan sokszor A Dal színpadán, mint Kyra, aki 2013 óta A Dal című műsorban állandó vokalistaként tűnt fel számos előadó mögött. 2017-ben első saját dalával mérette meg magát, A Dal 2019-ben Maradj még című dala került be a legjobb 30 közé, amelynek szerzője Kyra, és zenei producere, LehoDaNel hangszerelte.
 
Hallgassa meg!

A Dal 2019 legjobb 30 dala közé jutott dal címe:

Maradj még

Zeneszerző:
Fedor Kira

Dalszöveg:
Fedor Kira

Discografia:
2017: Got to be a day
2017: Győztes harcol
2018: Rajtam áll
2018: Hosszú út

Szereplések A Dalban:
Got to be a day – A Dal
Maradj még – A Dal 2019

Szakmai elismerések:
1998: Kifutó – Döntő

Kapcsolódó Hírek