A Dal 2019

A Dal 2019 - Dalok

Leander Kills - Hazavágyom

A metálzene rajongók nagy örömére harmadszorra is a világot jelentő deszkákra lép A Dal 2019 színpadán a Leander Kills. A 2015-ben alapított zenekar idén a Hazavágyom című dalával jutott a legjobb 30 közé. A zenekar tagjai: Köteles Leander, Czifra Miklós, Vermes András és Jankai Valentin.
 
Hallgassa meg!

A Dal 2019 legjobb 30 dala közé jutott dal címe:

Hazavágyom

Zeneszerző:
Köteles Leander

Dalszöveg:
Köteles Leander

A zenekar tagjai:
Köteles Leander (ének, basszusgitár)
Czifra Miklós (gitár)
Vermes András (gitár)
Jankai Valentin (dob)

A zenekar alapításának ideje:
2015

Discografia:
2016 – Túlélő
2017 – Élet a halál előtt

Szereplések A Dalban:
Élet – A Dal 2017 (döntő, A legjobb dalszöveg)
Nem szól harang – A Dal 2018 (döntő, A legjobb akusztikus átirat)
Hazavágyom – A Dal 2019

Szakmai elismerések:
2018: Hanosz – Az év zenésze (Köteles Leander)

Kapcsolódó Hírek