A Dal 2019

A Dal 2019 - Dalok

Mocsok 1 Kölykök - Egyszer

A Dal színpadán először lép fel, de számos koncerten és a Petőfi Rádió Akusztik című műsorában is már megmutatta magát a rockzenét játszó együttes, a Mocsok 1 Kölykök. A 2007-ben alapított zenekar Egyszer című dala jutott a legjobb 30 közé. A zenekar tagjai: Pulius Tamás, Csekő Ádám, LeMon, Molnár Kristóf, Horváth Barnabás Botond és Géczi Teodóra. A Dal 2019 színpadán a Mocsok 1 Kölykök.
 
Hallgassa meg!

A Dal 2019 legjobb 30 dala közé jutott dal címe:

Egyszer

Zeneszerző:
Pulius Tamás
Horváth Ádám “Lemon”
Csekő Ádám
Molnár Kristóf
Horváth Barnabás Botond
Géczi Teodóra

Dalszöveg:
Pulius Tamás

A zenekar tagjai:
Pulius Tamás (ének, billentyű)
Horváth Ádám “Lemon” (basszusgitár)
Csekő Ádám (gitár)
Molnár Kristóf (dob)
Horváth Barnabás Botond (gitár)
Géczi Teodóra (cselló)

A zenekar alapításának ideje:
2007

Discografia:
2010 – Mezítláb
2012 – Lányok és lovak
2016 – Társalog Minden Csillag

Szereplések A Dalban:
Egyszer – A Dal 2019

Szakmai elismerések:
2011 – Fonogram díj jelölés (Az év hazai felfedezettje)
2012 – Fonogram díj jelölés (Az év hazai alternatív albuma – Mezítláb)

Kapcsolódó Hírek