A Dal 2019

A Dal 2019 - Dalok

Monyo Project - Run Baby Run

A könnyedebb rockzene kedvelőinek örömére köszönthetjük A Dal 2019 színpadán a Monyo Project zenekart. Az 1999-ben Erdélyből indult, cold rock stílusú zenét játszó banda idén először mutatkozik be A Dal 2019 nézőinek. A legjobb harminc közé jutott daluk, a Run Baby Run címet viseli. A zenekar tagjai: Monyo, Baba, Horváth Zsolt, Papp Enikő és Szepesi Viktor.
 
Hallgassa meg!

A Dal 2019 legjobb 30 dala közé jutott dal címe:

Run Baby Run

Zeneszerző:
Molnár Endre

Dalszöveg:
Molnár Ilona

A zenekar tagjai:
Monyo (gitár)
Baba (énekes)
Szepesi Viktor (dob)
Papp Enikő (basszusgitár)
Horváth Zsolt (billentyű)

A zenekar alapításának ideje:
1999

Discografia:

2000 – Freedom

2007 – Szlogenek Szlengek Vakerok

2008 – FreedomII

2009 – Blues Balkán

2009 – Chill Out Yoga

2010 – Cold Rock

2011 – Sex n Drugs n Cold Rock

2012 – UUU single

2013 – Sex n Drugs n Rock n Roll

2013 – U2

2014 – 15 Years In – Toxication

2015 – A.H.A.

2015 – Minimal Cold

2015 – I am the Stone (with National Philharmonic Band of Marosvásárhely)

2015 – Sláger (with National Philharmonic Band of Marosvásárhely)

2015 – 10th Harmonia Cordis International Guitar Festival

2015 – Monyo Project Symphonic Live in Marosvásárhely DVD

2017 – Feel the Wind

2018 – E.R.A.

Szereplések A Dalban:
Run Baby Run – A Dal 2019

Szakmai elismerések:
2013: Transylvanian Music Awards – Szakmai különdíj

Kapcsolódó Hírek