A Dal 2019

A Dal 2019 - Dalok

Monyo Project - Run Baby Run

A könnyedebb rockzene kedvelőinek örömére köszönthetjük A Dal 2019 színpadán a Monyo Project zenekart. Az 1999-ben Erdélyből indult, cold rock stílusú zenét játszó banda idén először mutatkozik be A Dal 2019 nézőinek. A legjobb harminc közé jutott daluk, a Run Baby Run címet viseli. A zenekar tagjai: Monyo, Baba, Horváth Zsolt, Papp Enikő és Szepesi Viktor.

A Dal 2019 legjobb 30 dala közé jutott dal címe:

Run Baby Run

Zeneszerző:
Molnár Endre

Dalszöveg:
Molnár Ilona

A zenekar tagjai:
Monyo (gitár)
Baba (énekes)
Szepesi Viktor (dob)
Papp Enikő (basszusgitár)
Horváth Zsolt (billentyű)

A zenekar alapításának ideje:
1999

Discografia:

2000 – Freedom

2007 – Szlogenek Szlengek Vakerok

2008 – FreedomII

2009 – Blues Balkán

2009 – Chill Out Yoga

2010 – Cold Rock

2011 – Sex n Drugs n Cold Rock

2012 – UUU single

2013 – Sex n Drugs n Rock n Roll

2013 – U2

2014 – 15 Years In – Toxication

2015 – A.H.A.

2015 – Minimal Cold

2015 – I am the Stone (with National Philharmonic Band of Marosvásárhely)

2015 – Sláger (with National Philharmonic Band of Marosvásárhely)

2015 – 10th Harmonia Cordis International Guitar Festival

2015 – Monyo Project Symphonic Live in Marosvásárhely DVD

2017 – Feel the Wind

2018 – E.R.A.

Szereplések A Dalban:
Run Baby Run – A Dal 2019

Szakmai elismerések:
2013: Transylvanian Music Awards – Szakmai különdíj

Dalszöveg:

Magyarul:

Hogyan érezhetted volna ezt a fájdalmat,

 

Ha soha nem éreztél hasonlóképpen.

 

Hogyan maradhatott életben egy virág

 

A legsötétebb játékban épen.

 

Állítsd meg az időt, ha még mindig ugyanaz maradtál Rohanj Baby Rohanj

 

Hogyan tudtál maradni örökre,

 

Mindörökre bennem

 

Te igaz maradtál.

 

Emlékezz, régen

 

Hittük, hogy megválthatjuk a világot,

 

Állítsd meg az időt ha még mindig ugyanaz maradtál.

 

Rohanj Baby Rohanj

 

Angolul:

How could You feel this pain

 

If You never felt the same

 

How could a flower stay alive

 

In the darkest game

 

Stop the time if You`re still the same

 

Run Baby Run

 

Baby Run

 

Baby Run Baby Run

 

Run

 

How could You stay forever

 

Forever One You remained

 

Remember that long ago

 

We believed we can change the world

 

Stop the time if You`re still the same

 

Run Baby Run

 

Baby Run

 

Baby Run Baby Run

 

Run

 

Kapcsolódó Cikkek