A Dal 2019

A Dal 2019 - Dalok

Nomad - A remény hídjai

A Dal színpadán első alkalommal köszönthetjük a Nomad zenekar tagjait. A 2004-ben alakult együttes A remény hídjai című dallal mutatkozik be a nagyérdeműnek a Dal 2019 színpadán. A zenekar tagjai: Juhász Marcell, Jánosi Szabolcs, Mihalik Ábel és Nagy Levente.
 
Hallgassa meg!

A Dal 2019 legjobb 30 dala közé jutott dal címe:

A remény hídjai

Zeneszerző:
Jánosi Szabolcs
Juhász Marcell
Mihalik Ábel
Nagy Levente

Dalszöveg:
Jánosi Szabolcs
Juhász Marcell

A zenekar tagjai:
Juhász Marcell (énekes)
Jánosi Szabolcs (gitár)
Nagy Levente (basszus)
Mihalik Ábel (dob)

A zenekar alapításának ideje:
2004

Discografia:
2007 – Végál.om…
2014 – Hotel Polimer
2016 – Márványmenyasszony
2018 – Vissza a végál.om..ra
2018 – Új remény

Szereplések A Dalban:
A remény hídjai – A Dal 2019

Szakmai elismerések:
2016: Petőfi Zenei Díj – Sajnálom (jelölés)

Kapcsolódó Hírek