A Dal 2019

A Dal 2019 - Dalok

Nomad - A remény hídjai

A Dal színpadán első alkalommal köszönthetjük a Nomad zenekar tagjait. A 2004-ben alakult együttes A remény hídjai című dallal mutatkozik be a nagyérdeműnek a Dal 2019 színpadán. A zenekar tagjai: Juhász Marcell, Jánosi Szabolcs, Mihalik Ábel és Nagy Levente.

A Dal 2019 legjobb 30 dala közé jutott dal címe:

A remény hídjai

Zeneszerző:
Jánosi Szabolcs
Juhász Marcell
Mihalik Ábel
Nagy Levente

Dalszöveg:
Jánosi Szabolcs
Juhász Marcell

A zenekar tagjai:
Juhász Marcell (énekes)
Jánosi Szabolcs (gitár)
Nagy Levente (basszus)
Mihalik Ábel (dob)

A zenekar alapításának ideje:
2004

Discografia:
2007 – Végál.om…
2014 – Hotel Polimer
2016 – Márványmenyasszony
2018 – Vissza a végál.om..ra
2018 – Új remény

Szereplések A Dalban:
A remény hídjai – A Dal 2019

Szakmai elismerések:
2016: Petőfi Zenei Díj – Sajnálom (jelölés)

Dalszöveg:
A remény hídjai partot érnek
Valami visz tovább minket
Ami mindennél erősebb
Talán jobb, ha engedem

Néha üldözöm
Néha keresem
Néha megszerzem
Néha elvesztem
Mi ez az érzés?
Ami mindennél erősebb

Ha hangomat hallod, ébredj fel
Bármilyen messzire tévedsz el
Kereslek téged még egyszer
Ha a hangomat hallod, ébredj fel

Rólunk szól már
Ez a pillanat
Átír mindent a szín alatt
Fénye lángol
Jöhet bármi
Lehet, hogy
Örökké így marad

Lehet, hogy most van az,
Hogy a legjobb
Lehet, hogy itt van,
S épp elszalasztod
Nem is tudod, nem is tudod, nem is tudod
Hogy nekünk a legjobb

Ha hangomat hallod, ébredj fel
Bármilyen messzire tévedsz el
Kereslek téged még egyszer
Ha a hangomat hallod, ébredj fel

Ki takarja el lángoló szemünket?
Ha már mindenem rég a tiéd
Ha fészket raktál gondolataimban
A lelkünk megbékél

Lehet, hogy most van az,
Lehet, hogy most van az,
Hogy utunk tisztásra ér
Lehet, hogy most van az,
Hogy ez a világ
Egy jobb hely lesz a legvégén

Ha hangomat hallod, ébredj fel
Bármilyen messzire tévedsz el
Kereslek téged még egyszer
Ha a hangomat hallod, ébredj fel
Kereslek téged még egyszer
Bárhol lennél, bárhol is tévedsz el
Kereslek téged még egyszer
Ha hangomat hallod, ébredj fel

Kapcsolódó Cikkek