A Dal 2019

A Dal 2019 - Dalok

Oláh Gergő - Hozzád bújnék

Oláh Gergő a 2012-es tehetségkutató verseny megnyerése óta a magyar zenei élet meghatározó alakja. Rajongói nagy örömére immáron negyedszer szerepel A Dal színpadán. A Dal 2019-ben Hozzád bújnék című dala jutott a legjobb 30 közé.
 
Hallgassa meg!

A Dal 2019 legjobb 30 dala közé jutott dal címe:

Hozzád bújnék

Zeneszerző:
Mészáros Gábor
Vígh Arnold

Dalszöveg:
Osztás Mária

Discografia:
2012 – Az első X
2013 – Új Dalok
2016 – Genetika

A Dalban való szereplések:
A tükör előtt – A Dal 2015 (elődöntő)
Győz a jó – A Dal 2016
Nyitva a ház (Roma Soul tagjaként) – A Dal 2017
Hozzád bújnék – A Dal 2019

Szakmai elismerések:
2016: Szikra-díj

Kapcsolódó Hírek