A Dal 2019

A Dal 2019 - Dalok

Oláh Gergő - Hozzád bújnék

Oláh Gergő a 2012-es tehetségkutató verseny megnyerése óta a magyar zenei élet meghatározó alakja. Rajongói nagy örömére immáron negyedszer szerepel A Dal színpadán. A Dal 2019-ben Hozzád bújnék című dala jutott a legjobb 30 közé.

A Dal 2019 legjobb 30 dala közé jutott dal címe:

Hozzád bújnék

Zeneszerző:
Mészáros Gábor
Vígh Arnold

Dalszöveg:
Osztás Mária

Discografia:
2012 – Az első X
2013 – Új Dalok
2016 – Genetika

A Dalban való szereplések:
A tükör előtt – A Dal 2015 (elődöntő)
Győz a jó – A Dal 2016
Nyitva a ház (Roma Soul tagjaként) – A Dal 2017
Hozzád bújnék – A Dal 2019

Szakmai elismerések:
2016: Szikra-díj

Dalszöveg:
Hová lettem, eltévedtem Feje tetején áll a világ Nem látlak, és nem érezlek Hova lettél Édesanyám
Mikor történt, hogyan történt Nem is emlékszem már rá Körül néztem, kerestelek Idegen szem nézett rám
Megszülettem, Tiéd lettem Számítottam nagyon Rád Mit vétettem, miért lettem Ilyen árva Édesapám

Kicsiny kezem feléd nyújtom Legyél az én Édesanyám
Hozzád bújnék, hogy, fogjad kezem Bíznék benned Apukám

Kis szobámba, kis vonattal Érkezett a boldogság Hozzád bújnék, s te átölelnél Máris rendben a világ

Segíthetnék család lenni Ott ahol még nem lehetett Lennék én a gyermeketek Döntsetek hát mellettem
Család lennénk, boldog család Anya, Apa és gyermekek
Így kerek hát a világ Higgyétek el emberek

Kis szobámba, kis vonattal Érkezett a boldogság Hozzád bújnék, s te átölelnél Máris rendben a világ

Kis szívemmel érkezett a boldogság Hozzád bújok és átölellek
Hisz, így van rendben a világ!

Hová lettem, eltévedtem Feje tetején áll a világ…….!

Kapcsolódó Cikkek