A Dal 2019

A Dal 2019 - Dalok

Pápai Joci - Az én apám

Már négyévesen gitározott és dalokat írt, A Dal 2017 győzteseként pedig az Eurovíziós Dalfesztiválon nyolcadik helyezést ért el. Pápai Joci nemcsak énekes, hanem zeneszerző és szövegíró is, azóta már számos új dallal jelentkezett. Idén Az én apám című dala jutott a legjobb 30 közé.
 
Hallgassa meg!

A Dal 2019 legjobb 30 dala közé jutott dal címe:

Az én apám

Zeneszerző:
Pápai Joci
Molnár Ferenc Caramel

Dalszöveg:
Molnár Ferenc Caramel

Discografia:
2005 – Vigaszdíj
2017 – Özönvíz

Szereplések A Dalban:
Origo – A Dal 2017 győztese
Az én apám – A Dal 2019

Szakmai elismerések:
2017: Comet-gála – legjobb dal (Origo)
2018: Petőfi Zenei Díj 2018 – Az év dala (Origo)

Kapcsolódó Hírek