A Dal 2019

A Dal 2019 - Dalok

Salvus - Barát

A dallamos modern metál/rock képviselőiként köszönthetjük a Salvus zenekar tagjait, akik első alkalommal lépnek a Dal 2019 színpadára. A 2002 óta működő zenekar Barát című dala nyerte el a méltó helyét a legjobb 30 dal között. A zenekar tagjai: Pötörke Zoltán, Erdélyi Péter, Kiss Gergely és Szabó Dániel.
 
Hallgassa meg!

A Dal 2019 legjobb 30 dala közé jutott dal címe:

Barát

Zeneszerző:
Pötörke Zoltán
Erdélyi Péter
Kiss Gergely
Szabó Dániel

Dalszöveg:
Pötörke Zoltán

A zenekar tagjai:
Pötörke Zoltán – énekes, bass
Szabó Dániel – gitár
Erdélyi Péter – gitár
Kiss Gergely – dob

A zenekar alapításának ideje:
2002

Discografia:
2004 – Rezdülések
2005 – Imago
2008 – Minden kezdet
2011 – Önharckép
2012 – Metamorf
2015 – Lélektartó

Szereplések A Dalban:
Barát – A Dal 2019

Kapcsolódó Hírek