A Dal 2019

A Dal 2019 - Dalok

The Middletonz - Roses (Rózsák)

Kállay-Saunders András visszatért, ezúttal azonban nem szólóban, hanem zenekarával áll A Dal 2019 színpadára. A 2018-ban alapított együttes a Roses (Rózsák) című dalával jutott a legjobb 30 közé. A zenekar tagjai: Farshad Alebatool, Fehér Holló Attila és Kállay-Saunders András.
 
Hallgassa meg!

A Dal 2019 legjobb 30 dala közé jutott dal címe:

Roses (Rózsák)

Zeneszerző:
Farshad Alebatool
Fehér Holló Attila
Kállay-Saunders András

Dalszöveg:
Farshad Alebatool
Fehér Holló Attila
Kállay-Saunders András

A zenekar tagjai:
Farshad Alebatool (rap)
Fehér Holló Attila (szóló, gitár)
Kállay-Saunders András (ének)

A zenekar alapításának ideje:
2018

Discografia:
2018 – Roses

Szereplések A Dalban:
Kállay-Saunders András: Running – A Dal 2014 (győztes)
Who are you – A Dal 2016 (negyedik helyezett)
17 – A Dal 2017 (döntő)

Szakmai elismerések:
2014: Eurovíziós Dalfesztivál – 5. helyezés (Kállay-Saunders András)
2014: ESC Radio Awards – legjobb férfi előadó (Kállay-Saunders András), legjobb dal (Running)
2014: BRAVO OTTO díj – az év dala (Running)

Kapcsolódó Hírek