A Dal 2019

A Dal 2019 - Dalok

Váray László - Someone who lives like this (Mondd miért)

A számos hazai és nemzetközi fesztiválon és koncerten fellépő Váray László első alkalommal mutatkozik be A Dal előadói között. Zenei munkássága során két zenekar tagjaként ismerhette meg a közönség, ám ezúttal egyedül lép A Dal 2019 színpadára a legjobb 30 dal közé került Someone who lives like this című dalával.
 
Hallgassa meg!

A Dal 2019 legjobb 30 dala közé jutott dal címe:

Someone who lives like this (Mondd miért)

Zeneszerző:
Váray László

Dalszöveg:
Váray László

Discografia:
2010 – Tánc az ördöggel (Váray László és a Colombre Band)
2013 – Húsevő (Váray László és a Colombre Band)
2014 – Hívogató (Váray László és a Colombre Band)
2016 – Ember vagyok- Audio-szelfi (Váray László és a Colombre Band)
2016 – Fejforgató (Belvárosi Betyárok)
2018 – A Tündértó partján (Belvárosi Betáyrok)

A Dalban való szereplések:
Someone who lives like this – A Dal 2019

Kapcsolódó Hírek