A Dal 2019

A Dal 2019 – őket láthatjuk a második válogatóban

Szombaton újabb tíz produkciót láthatnak a nézők A Dal 2019 színpadán, a második élő válogatóban. A három válogatóból összesen tizennyolc dal jut tovább a két elődöntőbe, az innen továbbjutó nyolc versenyző pedig már a döntőben mérettetheti meg magát, február 23-án.
 

A második válogatóban az alábbi előadók dalai versenyeznek:

Acoustic PlanetNyári zápor
DianaLittle Bird
Fatal ErrorKulcs
GotthyCsak 1 perc
Hajdu KláraYou’re Gonna Rise
Heatlie DávidLa Mama Hotel
The MiddletonzRoses
The SignŐ
Vavra BenceSzótlanság
yesyesIncomplete

Az első válogatóban Szekér Gergő Madár, repülj! című dala, valamint Oláh Gergő előadásában a Hozzád bújnék egyaránt 41 pontot kapott a zsűritől és a nézőktől összesen. 39 ponttal jutott tovább Antal Tímea feat. Demko Gergő dala, a Kedves Világ!, negyedikként a Konyha együttes és a Százszor visszajátszott 38 ponttal, ötödikként pedig a Nomad zenekar A remény hídjaival, 35 ponttal.
A hatodik továbbjutó a nézők szavazataival DENIZ és az Ide várnak vissza című dal lett, így ő is bekerült az elődöntőbe.
A Dal adásai után, 21.40-től exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál majd a produkciókról, izgalmas kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetőkkel, Forró Bencével és Lolával.
Érdemes követni A Dal 2019 honlapját, valamint Facebook, Instagram és YouTube oldalát is, ahol már az adások előtt megismerkedhetünk az indulókkal. Az oldalakon extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetőek a műsorról.

A Dal 2019 – szombatonként 19.30-tól a Duna Televízió és a Duna World műsorán.

A Dal Kulissza – Minden, amit tudni akartál A Dalról – A Dal adása után 21.40-től a Duna Televízió és a Duna World képernyőjén

Kapcsolódó Cikkek