A Dal 2019

Mentorált és mentor A Dal 2019 színpadán!

Holnap című dalával lép a színpadra A Dal 2019 legfiatalabb előadója, Nagy Bogi. A fiatal énekesnőt azonban profi csapat segíti, hogy esélye legyen arra, hogy idén ő nyerje el a Magyarország legjobb dala címet.

A tizenhat éves Bogitól sosem állt távol a dallamok világa, hiszen zenetanár szülők gyermekeként már egészen kicsi kora óta az élete részét képezi a zene. Az első komoly kihívás számára 2015-ben érkezett el, amikor is egy énekes-tehetséggondozó televíziós műsor részeseként egy egész ország előtt megmutathatta zenei rátermettségét. Bogi komolyan véve zenei érdeklődését körülbelül egy éve képezi magát hivatalosan énektanára, Hajdu Klára mellett. Így az a különleges helyzet alakult ki, hogy a mentorált és a mentor is bemutatkozik A Dal 2019 színpadán.

fotó: Lakos Gábor fotó: Lakos Gábor

Munkája rövid időn belül meghozta az eredményét. 2017-ben a máltai International Singer Festival/ Compatition nemzetközi versenyen próbálta ki magát, ahol a korcsoportjában második helyezést ért el.

A balmazújvárosi lány idén első alakalommal próbál szerencsét A Dal 2019 színpadán. A legjobb harminc közé jutott „Holnap” című dalának dalszövegírója és zeneszerzője is Molnár Ferenc Caramel, aki a korábbi zenei tehetségkutatóban volt Bogi mentora, és azóta is támogatja a fiatal tehetséget.

Kapcsolódó Cikkek