A Dal 2019

Szombaton kiderül, hogy melyik Magyarország legjobb dala

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: február 23-án kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet.

A döntőben az alábbi előadók dalai versenyeznek:
Acoustic Planet – Nyári zápor
Fatal Error – Kulcs
Nagy Bogi – Holnap
Oláh Gergő – Hozzád bújnék
Pápai Joci – Az én apám
Szekér Gergő – Madár, repülj!
The Middletonz – Roses
Vavra Bence – Szótlanság

A Dal 2019 döntőjében vendégfellépőként tiszteletét teszi az AWS is, akik tavalyi, győztes dalukat adják elő, új formában.

A döntőben az is kiderül, hogy ki nyeri A Dal Akusztik online szavazást. A dalok akusztikus feldolgozásaira február 20-án éjfélig még lehet szavazni a www.adal.hu oldalon, az Akusztik menüpont alatt.

A második elődöntőben átadták a „A Dal 2019 Legjobb Dalszöveg Írója” különdíjat, amelyet Szepesi Mátyásnak ítélt a szakmai zsűri a Százszor visszajátszott című dalért. A számot a versenyben a Konyha együttes adta elő. „A Dal 2019 Felfedezettje” különdíjat idén az Acoustic Planet kapta.

A Dal döntője után is exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza 21.40-től. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál majd a produkciókról, izgalmas kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetőkkel, Forró Bencével és Lolával.

Érdemes követni A Dal 2019 honlapját, valamint Facebook, Instagram és YouTube oldalát is, ahol már az adások előtt megnézhetjük, hogyan készülnek a versenyzők a döntő napjára. Az oldalakon extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetőek a műsorról.

A Dal 2019 – döntő – február 23-án, szombaton 19.30-tól a Duna Televízió és a Duna World műsorán.
A Dal Kulissza – Minden, amit tudni akartál A Dalról – A Dal döntője után 21.40-től a Duna Televízió és a Duna World képernyőjén.

Kapcsolódó Cikkek