Egyéb

Tanúim lesztek: Gyógyíts meg Uram!

A november 21-i adás tartalmából
 

- Dr. Köpeczi Bócz Edit történésszel, a Száműzött Bíboros Hercegprímás Emlékét Őrző Alapítvány egyik elindítójával beszélgetünk, aki a Jézus Szíve ferences plébánia közreműködésével szervezett Mindszenty-emlékzarándoklatról is beszámol.

- Gyógyíts meg, Uram! – ez a címe annak a lelkigyakorlatnak, amelynek anyaga rövidesen könyv formájában is megjelenik, s melynek szerzője rövidesen hazánkban jár. A máriabesnyői lelkigyakorlatról érdeklődhetnek: 0630/999-6463. Elias Vella atya meghívójának és könyve kiadójának, Laczkó István atyának szavai eligazítást adnak a gyógyulni vágyóknak.

- Az Emmánuel Közösség december 2-án budapesti imanapra várja azokat a nagyszülőket, akik unokái csonka családban élnek. Hívják azokat is, akiknek a válás-érintette unokáik már felnőttek, hiszen mindenki életében van újabb és újabb nehézség, kihívás, sebzettség, a nagyszülők imájának pedig különösen is nagy ereje van. Az imanap helyszínéről minden jelentkezőt értesítenek a szervezők. Regisztráció: www.avelap.hu oldalon, vagy hívhatják a következő számot: 06 30 90 007 13.

- A vasárnapi olvasmányt fölolvassa és hozzáfűzi gondolatait Molnár István újpesti plébános.

Hallgassa meg!

Tanúim lesztek! – Kossuth – november 21., kedd, 13:30

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább