Csak színház és más semmi

Csak színház és más semmi - A történet folytatódik

Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciója a Csak színház és más semmi című hat epizódból álló sorozat harmadik szériája 2018. március 3-tól heti rendszerességgel, szombat esténként 19:30-tól lesz látható a Duna Televízión.

A történet folytatódik, megszületik Alinda (Schell Judit) és Barna (Csányi Sándor) közös gyermeke. Nem kevés fejtörést okoz a párnak, hogyan egyeztessék össze a szülői teendőket a színházi élettel. Dénes (Szervét Tibor) és Petra (Szávai Viktória) között tovább bonyolódnak a szálak, mert felbukkan egy titokzatos koreográfus, akivel Dénes mintha túlságosan is szoros viszonyba kerülne. Petra viszont Miklóshoz (Mészáros Béla) kerül egyre közelebb, miközben Dénes gyanakszik, hogy Miklósnak titkos tervei vannak a színházat illetően. Pápai Timi (Dobó Kata) a színház új primadonnája pedig egy szerelmi csalódás után próbál talpra állni, és minden eszközt megragad, hogy a sajtó előtt jó képet fessen magáról.
A sorozat harmadik évadában ismét kiegészül a csapat. Többek között a nézők találkozhatnak majd Kamarás Ivánnal, Bánsági Ildikóval, Szabó Erikával, Mohai Tamással és Osváth Judittal. A produkció vezető írója változatlanul Divinyi Réka, forgatókönyvírója Goda Krisztina, operatőre Babos Tamás volt. A sorozatot Miklauzic Bence és Orosz Dénes rendezte.
A főszerepben Csányi Sándort, Schell Juditot, Szervét Tibort, Szávai Viktóriát, Dobó Katát, Mészáros Bélát, Kamarás Ivánt, Mohai Tamást, Szabó Erikát és Osváth Juditot, további szerepekben – a teljesség igénye nélkül – Urbanovics Krisztinát, Sipos Verát, Fesztbaum Bélát, Hábermann Líviát, Bánsági Ildikót, Udvarias Annát, Tóth Esztert és Tamási Zoltánt láthatják.

A sorozat főcímdalát az EMeRTon-díjas énekesnő, NIKA (Veres Mónika) énekli, amely ezen a linken megtekinthető.

Alkotók:
Kálomista Gábor – producer
Helmeczy Dorottya – line producer
Divinyi Réka – vezető író
Goda Krisztina – kreatív producer, forgatókönyvíró
Miklauzic Bence – rendező
Orosz Dénes – rendező
Babos Tamás – operatőr
Mezei Áron – vágó
Hack Júlia – vágó
Kővári Szabolcs – vágó
Ördög Zsófia – vágó
Madarász Gábor – zeneszerző
Klimó Péter – díszlet- és látványtervező
Gergely Dorka – arculat és főcím

Tovább a műsoroldalra >>>
Tovább a sorozat Facebook oldalára >>>

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="2043920"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2018/01/8.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További olvasnivalók