Napközben: Milyen a jó kenyér?

A február 8-i adás tartalmából
 

-Barna vagy fehér, tönköly vagy búza, kovászos vagy éppen gluténmentes. Egyre bővülő kínálat és új alapanyagok. Hogyan tud a kenyérpiac megfelelni az új vásárlói elvárásoknak? Milyen a jó kenyér? És várható-e kenyér árdrágulás, annak fényében, hogy a napokban több hír is megjelent a liszt árának emelkedéséről?

Az online vásárlások számának folyamatos növekedése miatt idén is az e-kereskedelem áll a fogyasztóvédelem középpontjában. Mire figyeljünk oda az internetes vásárláskor? Milyen buktatói és milyen előnyei vannak az e-kereskedelemnek? Mennyit változott az internetes eladói és vásárlói kultúra az elmúlt évek során?

Játszótér épül sérültséggel élő gyereknek Győrött. A területen olyan speciális eszközök kapnak helyet, amelyek akár kerekesszékkel is könnyedén használhatók. Mit adhat egy ilyen közös játéktér a gyerekek számára? Mekkora lenne az igény az ilyen vagy ehhez hasonló integrált játszóterekre, ahol sérültséggel élő és ép gyerekek együtt játszhatnak? Milyen egy jó integrált játszótér?

-Karnevál Velencében, téli nyaralás Thaiföldön. Sokan vannak, akik akár néhány napra akár hosszabb időre útnak indulnak külföldre pihenni, ám utasbiztosítás nélkül nem tanácsos. hiszen egy betegség vagy akár a poggyász elvesztése is jelentős kiadással járhat. De mire érdemes figyelni az utasbiztosítás megkötésekor, illetve mi a teendő baj esetén?

Napközben – Kossuth, február 8., kedd, 9.00

Szerkesztő: Gergácz Anikó
Műsorvezető: Banner Géza

Ide kattintva visszahallgathatja az egész adást >>>

Tovább műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább