Ilyenkor tavasz elején egy vörös könyvecske tartja rettegésben a szakácsszakmát. Nevének puszta említésétől megremegnek a fakanalak, elsápadnak a konyhafőnökök. Ez a Michelin Guide. Az étteremkalauz, amely hol kinevez, hol lefokoz szakácstábornokokat. És bár vannak, akik azt mondják, az egész csak cirkusz, mint az Oscar-díj, a szakmában mégis kétfajta séf létezik: az egyik meg akarja szerezni az elismerést, a másik meg szeretné tartani. Vinkó József az idei esélyek nyomába ered. Vendégei pedig: Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai ügynökség vezérigazgatója, Bíró Zoltán, Sárközi Ákos, Hamvas Zoltán, séfek, Gerendai Károly étteremtulajdonos és Mautner Zsófi szakíró lesznek.
Szellem a fazékból – Kossuth – március 24., szombat, 10:07
Műsorvezető: Kocsis Éva és Vinkó József
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.