Az M4 Sport Magyarország legnézettebb televíziós csatornája

Minden csatornát megelőz a futball-világbajnokság kezdete óta az M4 Sport. A közmédia sportcsatornája egyedülálló nézettséget ért el, jelenleg a teljes napot és a főműsoridőt tekintve is a legnézettebb adó Magyarországon.
 

Az eddigi csúcsot a vasárnapi Brazília-Svájc találkozó tartja, ami 1,098 milliós nézettséget hozott a teljes lakosság (4+) körében, ráadásul közel kétmillióan (1,971 millió) néztek bele a találkozóba, átlagosan 70 percre.
A Portugália-Spanyolország szuperrangadót 956 ezren szurkolták végig (a közvetítés 1,648 millió embert ért el), míg közönségarányban a világbajnok németek Mexikó elleni vasárnap délutáni mérkőzése produkálta a legjobb adatot: a 899 ezer néző 28,8%-ot jelentett, vagyis – kis túlzással – az abban az időben televíziót nézők egyharmada a meccset figyelte.
A Magyarországon korábban még nem használt grafikai megjelenítéssel színesített stúdiós elemzéseket is rendszeresen figyelik több mint félmillióan, és tekintve, hogy ma este az első mérkőzésén pontokat veszítő Argentína a horvátok ellen már győzelmi kényszerben lesz, míg holnap brazilok lépnek újra pályára, hasonló adatok várhatóak a folytatásban is.
A labdarúgó-világbajnokság valamennyi történését élőben nézhetik nem csak az M4Sporton, hanem az m4sport.hu-n is, ahol a teljes mérkőzések, összefoglalók mellett élő statisztikai adatokat és számtalan friss hírt is megtalálnak.

Az 5 eddigi legnézettebb mérkőzés:

m4

Az M4 Sport következő világbajnoki tartalmai:

Csütörtök:
13:15: Dánia-Ausztrália
16:15: Franciaország-Peru
19:15: Argentína-Horvátország
22:15: Góóól!

Péntek:
7:00: Foci Vb Röviden
10:00: Góóól!2
13:15: Brazília-Costa Rica
16:15: Nigéria-Izland
19:15: Szerbia-Svájc
22:15: Góóól!

Olvasson tovább